Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67527
MaKo
Participant

Heippa kaikille!!
Vihdoinkin sain ajat, kuvaus 4.9 ja lääkärin vastaanotto 6.9…ja me lähdetään lomalle Maltalle 9.9 ….Pitkä ja tuskainen odotusaika-
sanoin kyllä heille, että olen päivisin kotona, joten jos tulee mikä tahansa peruutusaika, niin soittavat mulle. Asun sairaalan vieressä, ja pääsen nopeallakin varoitusajalla rtg:hen ja myös lääkäriin. Toivon niin, että joku joutuis perumaan aikansa…
Olen koittanut saada sitä rauhottavan reseptiä syöpikseltä. Soitin maanantaina, ja uudestaan keskiviikkona. Kun torstainakaan ei näkynyt omakannassa, kokeilin päästä terveyskeskukseen. Pitkät jonot, eli sinne ei pääse.
Soitin vielä uudestaan syöpikselle, ja osastosihteeri ihmetteli kovasti asiaa, ja lupasi hoitaa sen. Parin tunnin kuluttua oli resepti kannassa, mutta…..se oli unilääkettä. Eli vielä tänäänkin joudun soittamaan ja pyytämään oikean reseptin.
Taidan lähteä lenkille. Kuuntelen äänikirjoja sauvakävellessä, ja nyt kirja on ihan loppuratkaisua vaille. Jos kävelen tunnin, saan sen kuunneltua loppuun, ja aloitttua seuraavan mielenkiintoisen kirjan!
Mukavaa päivää teille kaikille !!