Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67517
Millamari
Participant

Kiitos, Kiurunen, että kerroit kuulumisesi. Tuli niin huolestunut olo. Hienoa, että osaat hakea apua myös mielen ahdistukseen – sitä meistä jokainen tässä kurimuksessa taatusti kokee. Minua auttoivat käynnit psykiatrisella sairaanhoitajalla. Hän oli erikoistunut juuri meihin rintasyöpää sairastaviin ja löysi oikeita sanoja ja myös kysymyksiä pohdittavaksi. Kerran olin ihan romahduspisteessä, kun menin hänen vastaanotolleen, ja pois tultuani olin taas selviytyjä.

Kiurunen, kovat hoidot tuhoavat syöpäsoluja tehokkaasti. Kannattaa olla luottavaisella mielellä. Sellaiselta diagnoosisi minun mielestäni kuulostaa.

Kiurunen ja Friidu, ihmettelen, miksei teille laitettu dreeniä. Minulle laitettiin, vaikka oli kesähelle. Ällöttäväähän sitä ikävännäköistä nestettä oli dreenistä valutella iltaisin vessanpönttöön ja määriä mittailla, mutta kyllä se auttoi. Ei tarvinnut punkteerata.

Friidu, kyllä on tökeröä ollut sinun hoitosi. Kannattaisikohan soittaa potilasasiamiehelle? On kyllä ihan lähellä jo hoitovirhettä tuollainen diagnosoinnin viivästyminen ja suorastaan unohtaminen. Sellaisesta tulee turvaton ja kauhea olo. Toivottavasti ovat nyt sinun suhteesi todella huolellisia tulevaisuudessa, kun näin ovat töppäilleet.

Voimia kaikille!