Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67510
kuura
Participant

Mulla oli looppi maanantaina. Ihan hirveää oli, sattui puudutuksesta huolimatta, vaikka sitä lisättiinkin välillä. Lääkäri otti kaks palaa, joiden välillä tyrehdyteltiin polttamalla verenvuotoa melko kauan ja sekin sattui. Ja se palaneen lihan haju. :( En tiennyt toisesta palasta, joten romahdin kun kuulin, että ottavat vielä toisen. Kuulemma muutenkin multa poistettiin normaalia isommat palat kudosta. Ei mennyt ihan niin kuin kutsun mukana saamassani ohjeessa. Hillitsin itseni toimenpiteen aikana, mutta kun lähdettiin huoneesta itkin kuin pikkulapsi. Ihan hirveää. Onneksi oli mies mukana!

Mulla nousi eilen yli 38 asteen kuume ja nyt odottelen, että voisin soittaa polille, josko nyt on tulehtunut se haava. Iltapäivisin saa vaan parin tunnin ajan soittaa… En tosiaankaan haluais mennä sinne takas ronkittavaksi kipeän alapään kanssa. Verta ei onneksi vuoda, eli sitä polttamista tuskin tarvii tehdä. En saanut yöllä nukuttua kun pelkäsin herääväni verilammikosta. Miksei edes tämä toipuminen olis voinut mennä ilman ongelmia..

Kyllä mielessä kävi, että oliko mitään mieltä noin iso pala poistaa ja mua kiusata, koska kohtu nyt poistetaan joka tapauksessa. Varmaan pienemmästäkin palasta olis voinut diagnoosin varmistaa.

Mulle tulee soittoaika parin viikon päähän, ja lääkäri kertoo sitten tulokset. Ihanaa odottelua luvassa. Toivottavasti toi ronkittu alapää tulis pian kuntoon… Ainakin ennen seuraavaa operaatiota.