Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67507
Tuisku56
Participant

Hei kaikille!
Surullisena luin osan teistä kirjoittamia viestejä. Lämpimät halaukset teille ja jaksamista. Ajatusten ja pahan olon purkaminen vaikka näin tänne kirjoittamalla auttaa varmasti. Yritetään tukea toinen toisiamme!

Minun leikkauksen jälkeiset päivät menivät ihan ok. Vaikka puudutuksesta meni jalat, eivätkä hoitajat meinanneet uskoa että en pysty kävelemään kun epiduraali oli vielä kiinni. Hoettiin vain että ”rouva, nyt ylös sängystä”.
Minut leikattiin avona, eli 15 cm haava. Se parani ihmeen hyvin. Ruoka maistui ja vatsa toimi (liiankin hyvin). Olin osastolla 4 vuorokautta ja sitten kotiin. Kestää tosin kauan ennen kuin vatsa on normaali, jos se nyt entiseksi tulee koskaan.

Nyt yritän tässä toipua neljännestä syto-tiputuksesta. Hieman on olleet pari päivää voimat pois. Onneksi on ihmisiä jotka auttaa ja vievät koiria lenkille. Itse en nyt kykenisi pitempää lenkkiä tekemään. Yleensä oireet helpottavat muutamassa päivässä ja sitten taas pari viikkoa aika normaalia olemista. Suunnitelman mukaisesti ollaan nyt puolessa välissä, eli neljä olisi vielä jäljellä. Ellei joku oire keskeytä hoitoa.

Voimia kaikille, koittakaa jaksaa!