Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67506
Maya
Participant

Asj,
minulla sama kokemus kuin kuutamolla, että henkiseen puoleen ei kiinnitetä juurikaan huomiota. Minulle on mt-diagnoosi ja vain kerran minulta kysyttiin, että kuinka psyyke voi. Sen päätöksen tein, että jos tulee uusi leikkaus, haluan sairaalassa puhua leikkauksen jälkeen psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa ennen kuin minut kotiutetaan – vaikka kotipaikkakunnallani onkin avohoidon palvelut ja tukitoimet kohdillaan.. Voimia sinulle ja läheisellesi!

MaKo, minäkin tuohon Tohtori Googleen välillä sorrun. Ja eivät ajatukset minuakaan jätä rauhaan. Jotenkin ollut koko ajan sellainen olo, että kaikki ei ehkä ole kunnossa ja sitten pudotetaankin tuollainen uutinen, että kaikki ehkä ihan oikeasti olekaan kunnossa, niin kyllä se aika hiljaiseksi vetää. Mutta ei vedä hiljaiseksi siitä päänsisäistä elämää.

Olin tänään avohoitajani vastaanotolla. Oli ihan hyvä käynti. Mutta sellainen kamala ahdistus on kuitenkin päällä. Ja vielä 28 päivää odottamista. Onneksi kuitenkin jo uudella, alemmalla kymmenluvulla.

Litalginia sain eilen – vihdoin ja viimein, vaan eipä siitä oikein apua ollut.