Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67489
pauliina78
Participant

Heippa! Joo,toi endokudos on paska homma. Periaatteessa ei mun elämää haittaa,niin niukkaa se vuoto on on. Mutta tää nuppi välillä. Halleluuja. Siks käynkin juttelee psyk.hoitajan kanssa, uusiutumisen pelko ja koko paskapyöritys se kummittelee tuolla mun nupissa. Ja kun vuotaa niin kuvittelee että nyt jos se onkin jotain muuta. Pitäis oppia luottamaan että kaikki on nyt hyvin. Ei se helppoa ole mutta uskon että pääsen siitäkin yli.

Joo. Muistan, siinä tulosten odottelussa meni tasan kaksi viikkoa. Sain lääkäriltä loopin yhteydessä soittoajan tuloksista. Ne tulivat 7.5.2018 siitä sitten kävin toukokuussa magneettikuvassa, tt-kuvassa,verikokeissa,maksan ultrassa ( tt-kuvasta löytyi jokin hyvälaatuiselta näyttävä muutos,se piti vielä tarkistaa ultralla,oli hemangiooma onneks) Tuli vielä pientä lisäjännitystä kun piti se maksan löydös tarkistaa. Mutta kaikki olivat olivat onneksi puhtaita. Leikkaus oli 15.6. Olin yhden yön sairaalassa. 29.6. Koitti lopullinen tuomionpäivä jolloin lääkäri soitti että ei löytynyt syöpää mistään leikatusta kudoksista.

Tuo odottelu on kaikista pahinta aikaa. Mutta jotenkin sitä vaan sinnittelee sen läpi. Sellaista löysässä hirressä oloa. Sullakin on lapset jotka varmasti pitää liikkeessä. Itse silloin jotenkin ssin päivän pidettyä kasassa ja illalla kun muksut nukkuivat niin itkin pahaa oloani. Mutta selvisin.

Joo,ei kannata lukea noita looppikeskusteluja. Mä silloin kans luin ja ahmin kaiken tiedon mitä vain google kertoi ja pelolla menin toimenpiteeseen. Eipä se tietenkään mitään mukavaa ole,mutta puudutus pitää kivut pois. Sen jälkeen on vähän alakerta tikkuisen tuntuinen,mutta nopsaan kyllä parani.

Mikä päivä sun looppi on?

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 4 months sitten pauliina78.