Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67482
MaKo
Participant

Kiva Maya että vastasit näin pian.
Mä olen siitä vähän outo, että mua ei leikkaukset tai suolentyhjennykset pelota, ei kipu tai muukaan sellainen,eikä edes mahdolliset sytostaatit, vaikken niistä aikaisemminkaan helpolla selvinnyt.
Tällä hetkellä pelottaa eniten toi tunne, etten enää selviä/jaksa tätä, vielä yhtä syöpää. Toivottomuus ja tyhjyyden tunne on läsnä koko ajan. Ja tommoset ei ole ollenkaan mun persoonaani, olen yleensä perin juurin positiivinen, iloinen, aktiivinen, ja uskon aina hyvään ja siihen että asiat järjestyy. Toipumisusko on mulla ollut kova, ja sainkin paljon ihanaa palautetta hoitohenkilökunnalta ja kaikilta muiltakin asenteestani.
Toiseksi eniten pelottaa suolilama…….ehkä kaikesta kokemastani kaikista kamalin…
Verikokeet ja kanyylit on mulle aina se hankala paikka, suonet on niin arpeutuneet vuosien piikityksistä, verikokeista ja sytostaattitiputuksista. Kerrankin syöpiksellä etsittiin suonta 1,5 h. ennenkuin löytyi. Samoin TT-kuvia varten valmistautuessa kanyylin laitossa on useamman kerran tarvittu ultraäänät suonten etsimiseen, ja anestesialääkärikin on käynyt sen neulan tökkäämässä suoneen.
Mitä teillä Maya syödään tänään?
Mulla on just ruoka valmiina, meillä syödään tänään nauris-kukkakaalicurrya ja kookosgremolataa sen kera….
Hyvää ruokahalua meille!!