Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67462
pauliina78
Participant

Heippa! Kiva jos jotenkin vaan pystyin olemaan avuksi! Ollaan aika saman ikäisiä, mä nyt 40. Reilu vuosi sitten mulla oli toi paskapyöritys. Tuntuu hassulta että miten se synnytys liittyy kohdunpoistoon tai syöpään. Mulla on yks normisynnytys,joka oli niin raju että toinen tuli sektiolla omasta halustani. Mut tikkasi ekassa synnytyksessä venäläinen lääkäri, puudutus ei tehonnut,se huusi vaan että jalat auki,ota ilokaasua ja kätilö piti mun kintuista kiinni. Oli ihan hullua hommaa. Mä myös inhosin sen jälkeen kaikkea ronkkimista mutta sitten tuli tuo papahäly ja sitten sitä ronkkimista vasta tulikin.

Mulla ei kyllä itse kohdunpoistosta ole tullut haittoja, kiva olla ilman menkkoja. Vaikka on mulla ns menkat kun toi endo on tuol alakerrassa. Paska homma mut ei voi mitään.

Se Looppi ei ole mikään kamala kokemus, ei satu kun puudutetaan. Otetaanko sulta myös pipellenäyte kohdusta? Se kuulostaa inhalta että työnnetään joku pilli tms kohtuun ja imaistaan näyte,mutta ei sekään ollut paha. Kyllä sä pärjäät. Jos mäkin pärjäsin!