Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#67456
pauliina78
Participant

Moikka! Olen pahoillani että joudui tänne sivustolle,mutta mukavaa kun löysit meidät. Mulla on vähän samanlainen tarina kuin sulla, en nyt muista mitä olen tuonne vietiketjuun kirjoitellut, mutta adenokarsinooma oli minullakin. Kolposkopian jälkeen mulle sanottiin että jos on ais,niin suositellaan kohdunpoistoa. Mikä mulle sopikin koska lapset on tehty ja ikää oli 39. Loopin jälkeen sitten tuli tulokset että oli se perkele ehtinyt jo tunkeutumaan 3mm kudokseen. Joten oli sitten se syöpä.

Tuo odottelu on ihan kamalaa aikaa,ja tiedän mitä tunteita käyt läpi. Mutta lupaan että sitten helpottaa kun saat tiedon,olipa se tieto mikä tahansa. Ja vaikka siellä olisi invasiivista kasvua niin sinä selviät siitä. Tuo pyöritys on nyt kamalaa kun epätietoisuus kalvaa. Ja tuntuu että kukaan ulkopuolella ei kunnolla ymmärrä mitä käy läpi. Joten kirjoittele tänne tuntemuksia tai ihan mitä vain. Ja voin yrittää auttaa jos sulla on kysyttävää. Tuo Ais on harvinaisempi, ja siitä tosiaan löytyy tosi vähän tietoa mistään. Tsemppiä kovasti odotteluun.
Ps. Pyydä rauhoittava lääke ennen looppia jos siltä tuntuu. Itse pyysin silloin ja se kyllä vei terävimmältä pelolta kärjen pois.