Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67452
Aurora Borealis
Participant

Tämä on kyllä ihana viestiketju, kun voi purkaa kaikenlaisia tuntoja, ei vain syöpään liittyvää. Kiitos siitä Kialle, joka aloitti ketjun.

Ei ole päivät veljiä keskenään. Eilinen riemun ja hyvänolon tunne vaihtunut tänään alakuloon, jopa itkuun. Tyhjensimme vanhan 95 vuotiaan isäni asuntoa, hänen, joka on sairaalassa ja kolkuttelee niitä taivaan portteja. Kovin on vanhuus alastonta ja karua, ihminen tarvitsee loppumetreillään vain jotain lämmikettä päällensä. Ja koko elämämme keräämme tavaraa ympärillemme. Itku minulta pääsi, kun sisareni soitti videopuhelun isäni luota. Minähän en uskalla tautien pelossa mennä nyt sairaalaan häntä katsomaan. Ja olen käynyt hänen luonaan vuosien ajan jokaikinen päivä.

Hiukset rupesivat eilen lähtemään tukkoina. Paksuista hiuksista on jäljellä harva kuontalo. Ja vaikka tämä oli tiedossa ja siitä on jo yhdestä kerrasta kokemuksia, niin silti se on aika pysäyttävä kokemus. Asian vakavuus lentää hetkessä päin kasvoja. Onpahan jo varatukka jo hankittuna. Vaihdoin uuden lookin. Melkoisia myrkkyjä hoidot ovat, kun jo yhden hoitokerran jälkeen tällainen vaikutus. Mutta samalla tappavat myös syöpäsoluja, noita elimistömme vihollisia. Ja minusta tuntuu, että palpoiden kaulan suurentuneet imusolmukkeet ovat pienentyneet. Toivottavasti en ole väärässä.

Kia on kovasti mielessäni, hänelle lähetän jaxuhalit ja sydänhymiön. Ja jaxuhaleja kaikille muillekin. Helpottaa, kun voi tänne kirjoittaa. Teille, jotka ymmärrätte. Teille, jotka ovat läsnä. Teille, joilla on omakohtaisia kokemuksia. Teille, joiden viesteistä saa voimaa.