Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#67438
Tuisku56
Participant

Hei kuutamolla!

Talvella tai oikeastaan jo viime loppukesästä ihmettelin kun jalat ei oikein toimi. En jaksanut enää kävellä koirien kanssa pitempää lenkkiä. Lonkat oli aivan jumissa ja alaselkää särki. Menin terveyskeskukseen ja lähetteellä verikokeisiin. Hemoglobiini on 88 ja sen vuoksi oletus oli että jossain vuotaa. Syöpä löydettiin kun tehtiin tähystys, tämä tapahtui huhtikuussa. 4 cm kokoinen kasvain leikattiin avoleikkauksena pari viikkoa tähystyksestä. Oli levinnyt 7 imusolmukkeeseen joten sen takia nämä hoidot. Etäpesäkkeitä ei ollut.

On samat aineet minullakin. Vatsaan käy ,kipua ja ripulia. Sitä kestää kolme-neljä päivää ja vielä on mennyt siinä ajassa ohi. Jaloissa on ihan pientä ihottumaa mutta muuta ei vielä ole ilmaantunut. Jos ei pahempaa tule, voidaan varmaan hoito vielä loppuun.

Edellisessä kuvauksessa näkyi ”patteja” ylävatsassa ja olin aivan varma että ne on jotain etäpesäkkeitä. Onneksi ne oli jotain rasvapatteja ja jäämiä napapiikeistä. Mutta kyllä se säikäytti. Uusi kuvaus on nyt tämän kuun puolivälissä ja taas saa jännittää. Mutta tällaista tämä nyt sitten jatkossa kait on, aina on jotain jännitettävää.
Henkisesti on aika rankkaa. Onneksi on läheisiä joille voi tarvittaessa avautua. Luulen, että en vielä ole oikein asiaa käsitellyt koska on koko ajan ollut asioita joita pitää muistaa ja hoitaa. Odotan vielä että jossain vaiheessa tulee vielä ratkeaminen kunhan hoidot saadaan tältä erää loppuun.