Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67437
Aurora Borealis
Participant

Hei Kuikka, hyvin on tutut tunteet kontrollin lähestyessä. Minäkin ensimmäiset kymmenen vuotta niitä jännitin edellisen rintasyöpäni kanssa, sitten lopetin. Enkä kuuna päivänä olisi osannut kuvitella, että se osaa uusiutua levinneenä 19 vuoden jälkeen. Mutta niin vain kävi.

Mulla oli kymmenen vuoden tamofen lääkitys, kohtu ja munasarjat poistettiin juurikin tämän munasarjasyövän mahdollisuuden takia, tosin oli myös pahoja vuotohäiriöitä.

Nyt on vatsan kouristelut helpottaneet, soitin kyllä syöpikselle näistä oireista, paha iho-oire myös selässä. Edelleen kiitollinen Millamarille, sain tukea. Hoitaja alkoi informoida lääkäriä oireistani.

En tiedä, kuvittelenko, mutta minusta palpoiden tuntuu, että kaulan suurentuneet imusolmukkeet ovat pienentyneet jo yhden hoitokerran jälkeen. Siksipä sitä onkin valmis kestämään vaikka mitä sivuvaikutuksia.

Kuolemaa tässä joutunut muutenkin käsittelemään, kun 95 vuotias isäni on sairaalassa, ja kolkuttelee taivaan portteja. Kovin lujasti vain tuntuvat ovet olevan kiinni, kun tätä kärsimystä on hänen kohdallaan jo kestänyt. Sukkaa tässä kudon, päätimme sisareni kanssa kutoa hänelle taivasmatkasukat, hän kutoo toisen ja minä toisen. Rakkaudella puemme ne sitten hänen jalkaansa, kun sen aika on.

Vertaistuki on arvokasta myös täällä virtuaalimaailmassa, tuetaan toisiamme. Haleja teille. T. Aurora