Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67399
ronja
Participant

Hei kaikki,

Jaksan nyt kirjoitella. Olen kyllä käynyt näillä sivuilla välillä lukemassa kuulumisianne ja mietteitänne mutta en ole jaksanut kirjoittaa.
Olen toipumassa pitkän sairaalassa olon jälkeen sytostaatien haitavaikutusmyrkytyksestä. Romahdin täysin ja hemoglobiinikin putos niin alas et sain verta pari pussia.
Ei se ole häävi nytkään tuo hb mutta ehkä se siitä kohenee. Multa meni kaikki voimat ja on ollut raskaita päiviä tässä mutta nyt on vointi päivä päivältä kohentunut ja jaksan tehdä jotain kotitöitäkin. Siitä iloitsen.

Tyttäreni odottaa esikoistaan, olen tainnut siitä mainitakkin. Hän pyysi kutomaan peiton ja olen sen nyt kutonutkin. Tein valkoisen ja nyt aloitin kutomaan toista, sinistä peittoa. En ole kutonut mitään sitten peruskoulun mutta nyt olen innostunut. Pitäisi kutoa nuttu ja housutkin mutta kaikki mallit ovat vaikeita mulle. Hiki tulee kun olen etsinyt helppoja malleja.
Tuo kutominen antaa ihmeesti uutta ajateltavaa. En tahdo lannistua tän taudin alle. Olen väkisin syönyt ja ostin eilen apteekista Calogen nimistä runsasenergistä juomaa jota otetaan 30 mlx3 päivässä. Sain sitä sairaalassakin. Olen lihotuskuurilla kun paino putos lähemmäs 50 kg. Olen 173 cm pitkä ja näytän riutuneelta

Jatkoja en tiedä. Sytkyt ei enää sovi. Lääkärin piti soittaa. Ei soittanut mutta postissa tuli aika ensi viikolle TT kuvaukseen ja lab ja aika lääkärille nopeuttuna
Sitten kuulen mitä tulee, En jaksa pohtia mitä tulee, Yritän etsiä joka päivästä jotain kivaa.

Kaikkea hyvää teille ja kiitos kirjoituksistanne. Täytyy mennä nukkumaan.Kissani meni jo paikalleen sänkyyni. Tuo kissa on mun lähihoitaja, Mustavalkoinen vanha kollikissa se on mutta ymmärtää kaikki . Siltä musta tuntuu.
Ronja

  • tätä vastausta muokkasi 3 years, 2 months sitten ronja.