Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#67354
Maya
Participant

Helteistä perjantaita kaikille!

Minulle tuli pari päivää sitten postissa kutsu uusiin tt-kuviin ja kirurgin vastaanotolle syyskuulle.
Nyt sitä sitten lähes lasken päiviä, melkein tuntejakin..

Välillä saan aikaiseksi paljonkin asioita. Kuntosalilla käyntiä olen jatkanut. Välillä sitten olen ihan väsynyt ja ahdistunut.

Tänään tein paljon asioita. Kävin aamulla salilla, selvittelin taksilappu asiaa syyskuuta varten, ja se järjestyi. Vieläpä saattajan kanssa. Tein isotöistä ruokaa, nukuin melkein kahden tunnin päikkärit (heitin sovalle hetkeksi pitkälleen ja kas, sehän vetäisi syvään uneen) ja kävin vanhempieni luona kahville.

Tuossa yksi päivä keskustelin ”tukihenkilöni” kanssa siitä, tai oikeastaan itkin, kuinka pettynyt olen läheisteni toimintaan edellisen leikkauksen jälkeen. Jäin käytännössä katsoen aivan yksin läheisteni puolelta. Toipuminen oli pitkä ja vaikea, mutta yksin sain asiat hoitaa – tai oli minulla nämä ”tukihenkilöt” apuna, mutta tukea olisin toivonut myös läheisiltäni, kuten vanhemmiltani ja sisaruksiltani. Voihan se olla, että tuollainen leikkaus ja sairaus on vaikea asia, pelottavakin myös muille kuin minulle. Mutta olisi joku voinut joskus edes soittaa ja kysyä, että miten minulla menee. Yleensä se olin minä, joka soitin, kun olo alkoi käydä tukalaksi ja yksinäiseksi. Sisarusten kanssa välillä tuli viestiä laiteltua, mutta aika vähäisissä määrin. En minä saanut tehtyä aloitetta aina kuin olisin halunnut, koska voimat olivat niin vähissä kipujen ja väsymyksen vuoksi. Pelkään, että jos tulee uusi leikkaus, jään yksin silloinkin.

Hetki kerrallaan eteenpäin.. Voimia kaikille!