Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen Vastaa viestiketjuun: PSA eturauhasen poistoleikkauksen jälkeen

#67347
hesari
Participant

Nyt on 30 kertaa käyty Meilahdessa eturauhaspesän sädetyksessä n. kolme vuotta tehdyn leikkauksen jälkeen. Vielä on jäljellä kolme kertaa, sen jälkeen PSA-labra ja lääkäri.

Kaikki on mennyt ihan ok lukuunottamatta sivuvaikutuksia. Nämä ovat tiheävirtsaisuus ja lievähkö ripuli. Monilla kohtalotovereilla on ollut samoja oireita. Virtsarakossa pitää olla nestettä ennen sädetystä ja on hankalaa pidätellä virtsaamista. Tänään piti ennen sädetystä käydä juuri pissaamassa, kun muuten olisi tullut housuun. Monta kertaa, kun vessan oven aukaisee, niin jo alkaa tulla. Pidätyskykyä ei ole, niin kova on hätä. Yölläkin juoksuttaa nykyisin.

Ilmoitin siitä ja jouduin yli tunnin ”karenssiin” odottamaan sädetystä. Join tätä aikana lisää vettä ja hätä oli taas kauhea, kun pääsin koneelle. Hoitaja lupasi kertoa lääkärille tilanteestani. Onko kellään tietoa, auttaako mikään lääkitys tähän virtsaamispakkoon? Kohta ei uskalla lähteä minnekään pidemmälle, jos ei varmista wc-käyntimahdollisuutta.

Olen lukenut aiemmin Vessapassista ja se oikeuttaa ”etuilemaan” esim. vessajonossa. Siihen ovat oikeutettuja mm. rakon toimintahäiriöistä kärsivät. Onko tämä tuttu asia kenellekään ja onko kellään mitään kokemuksia siitä?

Eräs kohtalotoveri oli katsonut jo etukäteen Meilahdessa oman ”hyökkäysreitin” muihin vessoihin kuten hän sitä nimitti, jos lähellä olevat vessat ovat varattuja hoidon jälkeen. Naurettiin yhdessä tälle meitä yhdistävälle tekijälle, oli vähän kuten sanotaan: hurttia huumoria kyynelten läpi. Ei tätä ilman hirtehishuumoria kestäisikään.

Kirjoitellaan taas ensi viikolla hoitojen päätyttyä kokemuksista. Kuten aiemmin kirjoitin, niin kirjoittaminenkin helpottaa, omaa oloani ainakin.

Hyviä kesähellepäivien jatkoa kaikille kohtalotovereille.