Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67253
Tottahan se oli
Participant

Nyt täyty rueta heti kirjottamaan, Kialle lyhyesti unestani viime yönä. Oli niiiiiin toden mukainen uni, että oikein huvitti herättyä. Olin jossakin tapahtumassa, huoneita oli useampi. Heti herättyä, puolitokkurassa, muistin huoneet hyvinkin tarkkaan ja sen, kuinka kiertelin huoneissa. Mutta ylösnoustua muistikuva hämärtyi tykkänään. Kukaan vieraista huoneissa ei puhunut mitään, mutta olivat kuitenkin tuttavallisesti muodostaneet ”rupattelurinkejä”. Minuun ei kukaan kiinnittänyt erityistä huomiota, jota ihmettelin, kun ketään en kuitenkaan tuntenut. Mutta sitten huoneeseen asteli pitkä (ehkä noin 180-185 cm) nainen, minun ikäinen. Hoikka kuin mikä. Päällään vaaleat, sellaiset kerman vaaleat suorat housut. Olivat väljähköt, mutta nätisti istuen sopivat tuolle naiselle. Pusero oli tumma, ehkä tumman sininen, kauluksellinen siistin oloinen. Kengät matalakorkoiset. Hiukset sellaiset enemmän vaaleat, kuin perinteisen ns. hiekan värinen, kauniisti laimeilla kiehkuroilla, ulottuen hartioille. Laukku oli myös hänellä mukana, väri oli housujen värin kaltainen, ehkä hiukka tummempi, sellainen jossa on sellainen ripa, jonka saa ehkä just ja just olkapäälle. Tuo nainen ei puhunut mitään, kuten emme muutkaan, mutta tiesin hänen vain jotenkin olevan Kian ☺️ Hän asteli viereeni, ja jäi kaivelemaan laukkuaan, jonka jälkeen en muista unesta muuta. Ehkä se päättyi siihen. Jotenkin viestitin hänelle ilman puhetta, että tulithan sinä sittenkin. Hän nyökkäsi ja jatkoi laukun kaivelua ikään kuin etsien kiireesti jotain. Tuon naisen kasvoja en muista, kapeat kuitenkin.

Outo uni….., harmi kun se loppui ikäänkuin kesken.

Kävin tänään rinnan koepalassa. Oli kivuton, paitsi puudutuspiikki tietty teki aika kipiää. Nyt sitten odottaen reilun viikon tuloksia.

Tämmösin jutuin tällä kertaa Tottis 🤗