Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67236
Isotissi
Participant

Onkologi oli onneksi hyvin mukava ja osasi selittää asioista, että miksi hoidetaan juuri näin. Sanoi että rankat hoidot on tulossa, gradus 3 syöpä kyseessä.
Minulla on nyt kahdesti peräkkäin käynyt niin ettei ensimmäinen hoitaja ole saanut laitettua laskimoon piikkiä.
Ensimmäinen oli lähihoitaja kun menin rinnan ja mahan alueen ct – kuviin, joka ensimmäisen hudin jälkeen haki sairaanhoitajan ja hän löysi suonen heti onneksi.
Seuraavana päivänä menin sytoihin niin ensimmäinen sairaan hoitaja yritti kahdesti laittaa kanyylia mutta ei osunut, minä kiroilin kivusta ja hoitaja kysyy olenko kipu herkkä. Ei, en ole mutta sen tuntee heti jos kanyyli ei mene oikein.
Tämäkin haki sitten vuoropäällikön laittamaan sen ja meni kerrasta.
Nyt jännittää jo seuraava kerta, että pitäisikö sanoa heti että minulta on vaikea löytää suonta että hakisivat heti jonkun kokeneen laittamaan kanyylin. Pistoskertoja kun tulee niin paljon niin ei haluaisi turhaan suonia rei’itellä.
Perjantaina aamusta tosiaan oli ekat sytot, olo on ollut väsynyt, kainalo vähän kipuili mutta burana auttoi. Neulasta pistin eilen päivällä, tänään viimeiset kortisonit naamaan. Onkologi varoitteli että väsymys iskee kun kortisoni loppuu, eli nyt sitten odottelen sitä. Vielä on olo ollut yllättävän vähän sairas 😳