Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67200
Millamari
Participant

Memmu, minun hoitoni loppuivat helmikuun alkupuolella ja yhä on kipuilua leikatun rinnan sivussa ja välillä kainalossa ja kädessä. Ei paljon, mutta jonkin verran. Luulen, että se on ihan tavallista ja asiaankuuluvaa – tai ainakin toivon niin. Käsi voinee oireilla koko loppuelämän. Minun kainaloni ja käsivarteni sisäpuoli ovat myös melko tunnottomat. Käsi kuitenkin toimii hyvin eikä ole turvotellut.

Heinäkuun lopussa minulla on vuositarkastus, mutta se tuntuu vähän omituiselta ainakin sen perusteella, mitä minulle on siitä kerrottu. Ei verikokeita, vain kirurgin tapaaminen, ei siis syöpälääkärin. Eikä tietenkään esim.sen kirurgin, joka leikkasi, vaan kenen tahansa, joka nyt silloin vuorossa sattuu olemaan. Kaipa hän sitten jotain osaa ottaa selvää, enpä tiedä. Sain myös ohjeen itse olla valppaana, että kutsu varmasti tulee – etten unohdu. Hohhoijaa.

Mutta kiitollinen toki olen siitä, että minua on hoidettu ja hoidetaan. Kalliitahan syöpälääkkeet ovat, samoin sädehoito. Jos ne joutuisi itse maksamaan, tilanne olisi katastrofi.