Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67189
Sohvi
Participant

Isotissi,
Kyllä kuulostaa sekavalta nyt suhun suhtautuminen. Muistan kuinka sekaisin silloin itsekin oli, tietoa tulvi niin paljon joka paikasta, jotta jos en kaikkea olisi saanut kirjallisena, en kyllä tiedä mitä oisin tehnyt ja milloin. Nyt en tiedä kuinka erilaisia nuo sytostaatit sitten on, mutta minun piti sytoaamuina ottaa lääkekin ja kortisonia, tarvitsethan sitten reseptit niihinkin jos näin on. Kurjalta tuntuu kyllä sun kohtelua kuunnella, kun täällä pk-seudulla kaikki sujui koko ajan niin rutiininomaisesti ja ammattitaitoisesti, todella tunsi olevansa ”turvassa” koko tän höskän ajan.

Oottehan muuten kaikki tietoisia Noona-sovelluksesta, Niihin teidän pitäisi saada tunnukset. Siellä voi kysellä kaikkea hullua. Minä käytin alusta asti tuonne sädehoitojen loppuun asti sitä. Tosi nopeasti sain aina vastauksetkin kysymyksiini. Suosittelen lämpimästi sen käyttöä
Tsemppiä kaikille! Mulla tulee tasan kuukauden päästä vuosi siitä kun elämä mullahti ja isopyörä lähti pyörii. Tällä hetkellä tuntuu, että ainoa mitä joudun koko loppuelämän hoitamaan, on tuo leikatun puolen käsi(14 imusolmuketta leikattiin, kahdessa oli syöpää). Sen fyssari käsitteli hyvin, mutta ajottain se kirraa. Pitäisi säännöllisesti jumpata, mutta aina se vähän jää. Keväällä kävin vähän joogassa niin sekin auttoi, syksyllä otan joogan kunnolla elämääni taas mukaan.