Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67174
Kia Kolangio
Participant

älä muuta sano, Tottis, minäkin kaipaisin vilkkaampaa keskustelua täältä.
hei paatko mulle tuon blogin nimen josta kerrot, kiinnostaa kovasti. veikkaan että jos sinä pidät kirjoittajan kerronnasta niin minäkin pidän.
kerro myös millä tolalla sun labrat oli, toivon hyviä uutisia.

nyt menee jo yli hilseen mun dreeni-ongelma. hoitaja tuli tänne sovitusti ja koska hänellekin koko dreenivyyhti oli hämmentävä hän soitti syöpikselle saadakseen kuulla heidän näkemyksen esim dreenin siitä, mihin liittyy eräs ommel joka on dreeniaukon ja pussukan välisessä piuhassa. en osaa selittää tarkemmin, eikä hänkään saanut syöpikseltä kunnollista vastausta. aukko märki taas. sitten hän päätti että raportoi asiasta Kotisairaalan lääkärille ja palaa asiaan vielä tänään. no, Kotisairaalasta soitettiinkin, puhelimessa oli tosin eri hoitaja kuin tämä täällä käynyt.
lääkärin mukaan ”seurataan vielä tilannetta”. lääkäri oli myös esittänyt arvelun että onko dreeni minulle edes tarpeellinen? en tajua tällaista näkemystä ollenkaan. painotin, että ennen dreenin laittoa oksensin vuolaasti sappinestettä, että eikö se ole koko dreenin idea että sappineste pääsee poistumaan kehostani. lisäksi lääkäri oli sanonut, että dreenihän asennettiin ajankohtana kun vielä oletettiin sytojen jatkuvan. siis nämä kaksihan ovat täysin eri asioita! eihän dreeni liity millään tavalla sytohoitoihin!
ensimmäistä kertaa vähän kyseenalaistan Kotisairaalan toimia. tuli epävarma olo. vaikka dreeni on erittäin harmillinen niin mieluummin dreeni kuin sappiyrjöily eli en hevillä luovu dreenistä noin päättömillä perusteilla.
muistan varmasti, kun osastolääkäri taas sanoi että kertymä sappipussukkaan saattaa vaihdella sillä osa sappinesteestä minullakin poistuu luonnollisella tavalla mutta joka päivä myös pussi kerää nestettä mikä minusta osoittaa jo itsessään sen että pussi on tarpeen.
toinen lääkäri sanoo sitä, toinen tätä. ei tosin ole uusi juttu minulle.
alan toivoa sitä lottovoittoa niin pääsisi Docratesiin tämänkin murheeni kanssa vaikken oletakaan, että raha muka takaisi sen ainoan oikean näkemyksen.
tuo ”seurataan tilannetta” tarkoittaa itselleni myös sitä, että tilanteita pitää tosiaan seurata valppaana. se ei mahdu mitenkään järkeeni että dreeni olisikin yhtäkkiä minulle muka tarpeeton. ketuttaa niin vietävästi!
tuntuu jopa siltä, että poikkeuksellisen hankaliksi ja työläiksi koetut dreeniongelmani yritetään lakaista maton alle häiritsevinä tekijöinä piittaamatta lopputuloksesta.
no joo, ehkä kyseinen lääkäri ei tosiaankaan ollut perehtynyt potilaskertomukseeni sen kummemmin ennen kuin oli lohkaissut ajatuksensa puhelimessa minun kanssani olleelle hoitajalle. täällä käynyt hoitaja nimittäin mainitsi aikaisemmin että pulju on varustettu tällä hetkellä sijaisilla vakkareiden ollessa lomalla.
jos näin on, tajuan moisen erehdyksen. muussa tapauksessa olen täysin pihalla.

kirjoitelkaa ihmiset hyvät!
Tottikselle erityistsempit ja halaukset!