Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67157
Kia Kolangio
Participant

Tottis, olipa ikävä uutinen tuo kalkkilöydös koska tiedän että huolestuit, kukapa ei vastaavan kokenut ja nyt sitten on vielä tuo parin kuukauden odottelu.
itse asiassa eräällä ystävälläni on kalkkikasautuma mutta sille ei tehdä mitään koska se ei ole vaarallinen. on möllöttänyt samassa paikassa (rinnan lähistöllä, tarkempaa en osaa kertoa) vuosikausia. jostain syystä sitä kuitenkin seurataan muistaakseni puolen vuoden välein. toivotaan että sun kalkkilöydös olisi samaa sorttia eli vaaratonta. kun sulla on joka tapauksessa jo tuo ensimmäinen kokemus syövästä niin ymmärtäähän sen jos/kun pelko hiipii mieleesi. kirjoittele tänne jos ahistaa, siinä ainakin yksi keino selviytyä odotusajasta kunnes saat varmaa tietoa.

itselleni kuuluu edelleenkin oikein hyvää. mieliala on ollut koko ajan iloinen ja nautin arjestani. on toki sekin mukavaa, että huomenna on juhannus ja tavoistani poiketen sovin alustavasti seinänaapurini kanssa että viinipullo aukaistaan ja kuka tietää jos vaikka liittyisimme toistenkin talolaisten sekaan grillailemaan pihalle. merenrannalla kun asutaan jo valmiiksi niin ”oikealle” maallekaan ei ole hinkua. rantaa ja merimaisemaa riittää niin pitkään kuin jaksaa kävellä. uimarannalta näkyy hyvin vastarannalle jossa usein palaa kokot.

on käynyt ilmi että vain hyvin harva hoitaja on tottunut käsittelemään tällaista dreeniä mikä mulla on. harvinainen sairaus, harvinaiset vempaimet. aina on kuitenkin selvitty. itsekin tottumattomana en ole älynnyt tilata aikasemmin sieltä jakelupisteestä lisää dreenipusseja, mutta kun tänään soitin jakelupisteeseen sieltä sanottiin että Kotihoito oli jo tehnyt tilauksen. niiden saapumispäivä on kuitenkin vasta ensi viikon torstai. soitin asiasta muutoinkin siis vasta tänään kun itse asiassa mulla oli vielä yksi vaihtopussi kaapissani mutta plaah, kun suihkun jälkeen olisin halunnut vaihtaa nuhraantuneen pussin uuteen, se onkin ihan väärä eikä sen liittimet sovi yhteen dreenin liittämien kanssa. helkkari jos tästä muodostuu jotain bakteerikuvioita, sitä en totisesti toivoisi.

tänään tein vähäsen perusteellisemman siivouksen. irrotin jopa hellan ne kääntönappulat… ööö, oikosulku, miksi niitä kutsutaan. joka tapauksessa ne napit joilla ylipäätään saa hellan päälle. kamalan likaisia! hinkkasin ne Vimillä ja karkealla sienellä; yllättävän piintynyttä likaa. ai niin, uunikin piti pestä mutta unohdin kaupassa käydessäni uuninpuhdistusaineen.
nämä puuhani eivät ole mitään ”pitäisi”-juttuja vaan mieluisia pikkupuuhia, suorastaan mukavaa ajanvietettä jos/kun on hyvällä tuulella.
hyviä uutisia myös Kelalta! eilen tililleni oli ilmaantunut 60 e yllärirahaa mikä oli takautuva maksatus touko-kesäkuusta sillä vuokrankorotuksen myötä myös asumistukeni nousi 1.5 lähtien 30 e/kk. tulin tästäkin ihan kamalan iloiseksi :)
juhannuksen jälkeen menen alennusmyynteihin ja ostan, kas kummaa, pari YÖPAITAA. muutaman kun olen joutunut heittämään roskikseen kun dreeni on falskannut ja yöpaidat ovat sotkeutuneet sappipaskaan mikä ei pesemisellä sitten lähdekään, kokeiltu toki on.

vähävaraisuus on myös sitä, että tulee pienestä iloiseksi. sen olen todennut ennenkin.

naapureiden partseilta/luhtipöydän ääreltä kuuluu iloista pulinaa, puhuvat enkkua kun yks naapuri on saksalainen. kivan kuuloista.

nyt ruuanlaittoon. tai paremminkin lämmitän eiliseltä jääneen ruuan, kanaa ja riisiä. ruokahalu on ok vaikka syön edelleenkin liian vähän.

kaikille, kaikille oikein hyvää juhannusta :)