Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67140
Luttero
Participant

Tänään onkologilla käyty ja taas maailma romahti.

Palataampas vähän taaksepäin. Eli rintasyöpädiagnoosin jälkeen on leikkausoperaatio tehty. Vasen otettiin kokonaan pois ja vartija imusolmuke poistettiin. Leikkauksen aikana siihen jonkinsortin testi tehtiin ja syöpää ei löytynyt. Samassa leikkauksessa myös oikea rinta pienennettiin. Leikkauksen jälkeen oli voittaja olo. Noinkohan mää tästä selvisin.

No tänään sitten sain uutisia. Vartijasolmukkeessa oli sittenki syöpää. Lääkärin mukaan kuiteski semmosta ”hyvää syöpää”, hormoonireseptoripositiivista. Imusolmukkeita ei kuiteskaan leikkauksella poisteta. Ensin sytostaattihoidot, sitten sädetys ja lopuksi 5 vuoden lääkekuuri😬. Ja tästä paletista kuulemma pitäs hengissä selvitä ja lääkäri lupas paaaljon elinvuosia mulle. Miten ihmeessä mää uskallan tähän uskoo😳.

Paljon voimia niille, jotka ovat vasta diagnoosin saaneet, ja niille joilla hoidot käynnissä. Ja paljon onnea niille, jotka ovat terveen paperit saaneet. Mie jatkan taistelua ja pelonsekaisin tuntein odotan ensiviikon ensimmäistä sytostaattia😥.

Ps. Rintavarustuksesta lähti yht. 2,5 kg tavaraa pois ja tuota taakkaa en kaipaa laisinkaan.

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE 🌄 !