Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät RINTASYÖPÄ Vastaa viestiketjuun: RINTASYÖPÄ

#67131
Isotissi
Participant

Helmikuussa aloin tuntemaan vasemmassa kainalossa /sivussa jonkunlaista turvotusta makuulla ollessa. 5.3 vasen kainalo kipeytyi ja menin terveyskeskukseen.
Vähättelivät oireita, sanoivat että odottele vielä pari viikkoa jos menisi ohi. 😳
No ei mennyt ja soitin terveyskeskukseen saadakseni lähetteen jatkotutkimuksiin. Sain ajan 25.6 mammografiaan ja ultraan, eli 3kk päähän. Aikaisemmin kuulemma ei ollut aikoja 🙄
7.5 kainalo kipeytyi niin että menin itkien päivystykseen. Antoivat vahvempia särkylääkkeitä ja sain kiireellisenä ajan mammografiaan ja ultraan 17.5.
Mammografiassa ei näkynyt mitään, ultrassa suurentunut imusolmuke josta otettiin ohutneula näyte. Sanoivat että laittavat kiireellisenä ja max viikon päästä tulokset valmiit.
Noh, tuloksia sain odotella 3,5vkoa. Näyte oli pahanlaatuinen mutta epäselvä. Mitä tuo sitten tarkoittaa? Ilmeisesti kuitenkin tietävät että kyse rintasyövästä koska rintojen magneettikuvaus ja paksuneulanäyte otetaan huomenna.
Omakannassa luki että verensiirto pyyntö 2.7.2019, tarkoittaako tämä että leikkaus olisi tuolloin?
Olen 4-v pojan yksinhuoltaja, mihin hän joutuu jos leikkauksen takia joudun olemaan useita vuorokausia sairaalassa? Lisäksi minulla on 3isokokoista koiraa, mihin saan ne hoitoon kodks hoitolat varmaan täynnä kun lomakausi…
Minulla on aina ollut todella isot rinnat (H/I 75-85), melko iso muutos ulkonäköön varmaan tulossa 😳