Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#67127
Kia Kolangio
Participant

tuosta Litalginista. mulla on siihen myös resepti ja apteekissa sanottiin (Helsinki) että sitä pitäisi saapua myyntiin juhannusviikolla, tiedä sitten.
vaikka lääke tulisikin taas myyntiin tuskin haen sitä enää kun pärjään kivunhoidossa muilla tropeilla. Oxynorm ja pitkävaikutteinen Oxycontin niistä tärkeimmät. nyt ajan alas pikkuhiljaa (lääkärin luvalla) Lyrican. samoin olen voinut alentaa Oxycontinia kolmestakympistä kahteen aamuin illoin. ne kuivattavat suuta suuremmilla annoksilla, mikä on ikävää mutta parempi tietty kuin sietää kipuja. jatkuvasti saa litkiä vettä paperinkuivan suun vuoksi. lääkäri neuvoi että purskuttele suussa öljyä mutten ole kokeillut koska uskoisin saavani siitä oksennusreaktion.
mikä ihme tuossa Litalginissä on kun sitä ei saa? minusta juttu herättää epäluuloja kaiken puolin. tietääkö joku siitä tarkemmin?

vatsantoimintaan joudun ottamaan joka päivä ”ylläpitoannoksen” Pegoratiota ettei vatsa mene jumiin. ummetus on kamalaa ja kivuliasta.
jos tuosta Pegoratiosta huolimatta vatsa tekee tenät, otan Pegoratiota lähes tunnin välein, myös toimii mulla tehokkaasti. kerran kävi niin, että ummetus oli niin raju että jouduin perumaan menoni sytoon. kävelin pitkin kämppääni ja ulisin ennen kuin nuo edellä mainitut tropit laukaisivat tilanteen.

oikein hyvää reissua Etelä-Suomeen Maya! ja valtavasti tsemppiä kaikkeen, toivottaa Kia