Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#67125
Maya
Participant

Hei kaikille!

Minä olen nyt vähän siinä tilanteessa, että väsytin itseni melkein loppuun.
Onneksi kuitenkin ymmärsin ajoissa missä menen ja yhden kurssin peruutin tältä kesältä. Vaihdoin tuon peruutuksen avulla junalippuni päivää aiemmaksi ja matkaan kesäkuun lopulla Etelä-Suomeen vähän sukuloimaan ja lomailemaan. Kahden yön sijasta voin olla reissussa kolme yötä eikä ihan koko reissu mene matkustamiseen. Enemmän siis aikaa olla tuttavien seurassa ja voimaantua siinä samalla.

Heinäkuussa kaksi eri käynti kysiin. Ensin kuun alussa tt-kuvat ja muutamaa päivää myöhemmin lääkärin vastaanotto. Hankalalta tunttuu, kun en saanut samalle päivälle aikoja, mutta onneksi lääkärikäynnille lähtee hyvä ja tärkeä ystävä mukaan. Hän sanoi minulle jotenkin niin hienosti, että tueksi ja olkapääksi, jos tulee huonoja uutisia, mutta myös ilon vastaanottajaksi, jos tulee hyviä uutisia.

Vatsakivut olleet kovia. Maanantaina mentävä apteekkiin, josko Litalginia olisi sinne tullut. Viisi viikkoa sitten sain reseptin – silloin sitä ei apteekeissa ollut. Joka viikko olen kyselemässä käynyt. Ei oota ovat vain tarjonneet. Vatsantoimintakin ihan outoa. Vatsa kyllä toimii, mutta wc-käynnit tekevät kipeää ja kyyneleitäkin saa vessassa istuessa vuodattaa. Ei aina, mutta aika usein. Nykyään myös vatsani toimii kahdesta kuuteen kertaan päivässä. Ennen saattoi olla useiden päivien taukoja. Siis ennen leikkausta. Se on sitten eri asia, että liittyykö nuo yhtään mihinkään. Olen pitänyt itseni poissa etsimästä itselleni diagnooseja. Kyllä minä niitä vastauksia vielä saan.

Voimia juuri sinulle ja juuri tähän hetkeen ja kaikkeen tulevaan!