Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#67066
Tottahan se oli
Participant

Luin ajatuksella monta kertaa Kia tekstisi. Tuntuu lohduttavalta, kuinka otat elämäsi tällä hetkellä. Siinä on opiksi meille kaikille, ainakin minulle todella paljon. Katson päivittäin tänne ja odotan viestejäsi, olinpa vaikka palaverissa, bussissa tai kaupassa. Näin sinä olet mielessäni. Johtuu ehkä siitä, että samalla priiffaan itseäni tulevaa varten, kun joskus olen aika todennäköisesti samassa tilanteessa kuin sinä nyt. Tuot paljon ajateltavaa, rauhoittavaa sellaista. Toisaalta kun miettii tätä elämän syntymistä ja kuolemista, niin onkohan sitä kuolemaa edes olemassa, on paljon artikkeleita ettei kuolemaa edes ole olemassa, vain siirtymistä toiseen olotilaan. On se kyllä kummallista, kuinka paljon sitä nykyisin on jopa tutkittu, Amerikan puolella enemmänkin. Mielenkiintoista on.

Erittäin hyvä, että kotihoito käy luonasi. Se varmasti tuo turvallisuuden tunnetta. Niin toivoisin itsenikin kohdalle, kun sen aika on. Kuka huolehtii sinulle ruoan kotiin?

Voi kunpa pystyisit lähtemään mainitsemaasi konserttiin. Itse haaveilen myös konserteista. Rolling Stonesit haluaisin vielä nähdä, vaikka olen käynyt heidän konserteissaan varmaan ehkä viitisen kertaa. Axl Rose ja AC DC olisi myös kokemus. AC DC on tullut nähtyä kerran livenä. Queen ja Adam Lambert oli myös mahtava elämys. Itävallassa noin 4-5 vuotta sitten oli oikein 80 – luvun megatähtiä samalla lavalla, mm. Suzie Quatro, ELO yms.

Kuulumisiin Kia, ja muutkin. Täytynee minun nyt mennä yöpuulle. Ja paljon lämpimiä terveisiä myös minulta Kia sinulle, ja kaikille kanssakulkijoille täällä.