Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#67062
ronja
Participant

Hei Maya,

Kiitos sanoistasi. Olen voinut vaihtelevasti. Hirveästi väsyttää ja suussa on rakkuloita. Niistäessä tulee verta mutta kipuja ei ole. Paino on pysynyt samassa tai hiukka laskenut. Vaihdoin viilin kermaviiliin ja oon lisännyt aterioita ja välipaloja.
Palliatiiviselta lääkäri soitti ja ehdotti tapaamista. Mulla on nyt hänen kanssaan tapaaminen samalla viikolla kuin tapaan syöpälääkärin. TT kuvaus on 20.6 lab ensi ma. Sytkyt ke.
En voi uskoa että tilanteeni on paha. Miten tähän sopeutua,kun haluaisi elää ? Tämä tauti on niin kamala kaikenkaikkiaan ja minusta on kammottavaa ajatella että tää vaan lisäääntyy. Joskus toivon että joku äkkitapaturma olis helpompi tapa mennä pois vai onko sittenkään. Juttelen näistä palliatiiviselle lääkärille. Hän sanoi jo puhelimitse, että henkistä tukea kyllä järjestetään. Mitä nyt haluankin. Tekevät Meilahdessa yhteistyötä. Apua siis saan. Kysyn myös saisinko jotain lääkettä tähän ahdistukseen. En kestä näitä totuuksia elämän pituuden arvioinneista vaikka tiedän ettei mitään voi luvata ja vointikin sen kertoo.
Kesäkuu on mulla bookattu kans melko täyteen. Joitain päiviä on ettei ole mitään ja tarvitsen ne lepoon.
Tänään heittäydyin traagiseksi ja muistelin shakespearen runoa ” ollako vai eikö olla, siinä pulma ompi mulla. Jalompaa olisi kestää kaik kohtalon inhat iskut – vai kuolla ”. Mietin noita sytkyjä ottaakko niitä vai ei. Jos ottaa niin kärsimys pitkittyy, jos ei ota niin tauti vie nopsaan. huh huh. Tuli tuollekin uudenlaista sisältöä.

Muuten en ole fb ssa. Pääseekö sinne keskustelupalstalle mitenkään vai pitäiskö liittyä sinne ? Osaako joku neuvoa

Nyt hyvää yötä. Nukkukaa hyvin