Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Hormonihoito sädehoidon kanssa? Vastaa viestiketjuun: Hormonihoito sädehoidon kanssa?

Vastaa viestiketjuun: Hormonihoito sädehoidon kanssa?

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Hormonihoito sädehoidon kanssa? Vastaa viestiketjuun: Hormonihoito sädehoidon kanssa?

#67029
Uula
Participant

Moro, minulle annettiin yhdistelmä sädehoito, tai siis vielä ulkoinensäde kesken. Hdr-braky tehtiin 10.5 hyksissä, nyt ravaan sit arkipäivisin
ulkoisessa säteessä, hoito annetaan ilman hormoni hoitoa, lääkärin kanssa keskusteltiin asiasta eikä hän sitä niin hirvesti tyrkyttänyt, sanoi kuitenkin että lisää noin 10% paranemis ennustetta.
Mitään erikoisempaa ei hoidoista tähän mennessä ole tullut, virtsarakon toiminta on vähän uudenlaista, mutta katsotaan mihin muuttuu kun hoidot kuukauden päästä loppuvat,erektiossakaan ei mitään muutoksia, toimii mainiosti. Ja mielikin ihan hyvä, sairaslomalla heinäkuun puoleen väliin
ja mikäs tässä on ollessa kun kesää riittä. Itse syövän olen siirtänyt mappi-ö:hön ja anna lääkärien hoitaa, katsotaan miten käy,näillä mennään.
Lähtötilanne oli seuraava ikä 54, 3+3=6, vasen puoli syöpää 56%, kasvanut ulos noin 2mm, radioloogisesti T3b, psa:t pyöri siinä kasin korvilla ja suh noin 9%. Ja vielä tähän, leikkausta en halunnut..