Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66971
Kia Kolangio
Participant

jälleen huonoja uutisia.
se dreeni saatiin paikoilleen mutta, sen jälkeen alkoi ankarat kivut joita ei enää niin vaan taltutetakaan lääkkeillä, ei ainakaan näillä jo käytössäni olevilla Oxyilla. olen täysin helisemässä tilanteeni kanssa.
olin sairaalassa dreeninlaitto-keikalla yhden yön sijaan kolme yötä, juuri näiden rajujen kipujen takia. eilen tulin kotiin ”kotilomalle” viikonlopuksi eli suuri lohtu on se ettei minua kirjattu vielä ulos osastolta vaan voin mennä sinne koska tahansa takaisin jos en kestä enää.
ajattelin, että kotona voin yrittää keskittyä muihin asioihin kuin kivun sietämiseen, olin osittain oikeassa. mutta pitemmän päälle tämä ei kerta kaikkiaan voi jatkua.
tein virheen kun en kysynyt lääkäriltä keksisikö hän vielä voimakkaampaa lääkettä kuin Oxyt ovat. sen aion tehdä kun hän soittaa sovitusti huomenna maanantaina. tilanne on nyt sellainen, etten tule henkisesti enkä millään tavalla kestämään näitä kipuja. olen hätätilassa. oikeastaan lähellä samaa tilaa kun olin silloin yhtenä päivänä kun ambulanssi piti tilata kotiin.
sairaalassa heti dreenin laiton jälkeen olin niin tuskainen että ulisin. se oli yöllä. lääkäri hälytettiin paikalle ja sain jotain troppia suoraan suoneen jolloin tilanne laukesi hetkeksi.

sitten tämä: minut nyt sitten siirrettiin palliatiiviseen hoitolinjaan. en ole ehtinyt pohtimaan tätä juttua toistaiseksi näiden kipujen takia, teen sen ajatustyön myöhemmin. saan kotisairaanhoidon. ”pääkallopaikkani” on kuulemma Suursuon sairaalan palliatiivinen osasto. sinne siis jatkossa kunhan paperihommat on saatu kuntoon. lähete lähti sinne perjantaina. siihen asti olet syöpiksen osaston potilas, siksi se avoin petipaikkakin nyt aluksi. ”ei me voida sua heitteillekään jättää”, lääkäri sanoi.

tärkeintä on nyt saada niin voimakasta huumetta että kestän. morfiinipumppu? entä saako morfiinia tabletteina?
tämä, ja oikeastaan vain tämä asia pyörii päässäni. ei muuta tällä erää, Kia