Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

Etusivu Keskustelufoorumi Syöpähoidot ja seuranta Kontrollit + seuranta Vastaa viestiketjuun: Kontrollit + seuranta

#66948
ronja
Participant

Joo, tunnen olevani hyvässä hoidossa Meilahdessa. Pitävät todella tarkasti huolta. Aamulla sytkyihin. En oikein ymmärrä miksei Maya sinua kuvata aikaisemmin kuin vasta tammi helmikuussa. Kannattaa kyllä kysyä. Mun paha tilanne saatiin viime vuonna hallintaan hienosti. Maksassa oli vain 1 etäpesäke ja sit tehtiin jouluna maksaan lohkon poisto. Sain 3 vkoa leikkauksesta sitten sytkyt ja sitten kunto romahti. 2 kk ilman hoitoja niin tauti levisi. Nyt siin keuhkoissa 2, maksassa 3 ja vatsalla luultavasti tautia. Ei enää leikata. Ei voida. Sytkyjä vaan ja avanne jää pysyväksi

Onkohan mun tauti sitten erilainen ? kun mulla on niin paljon enemmän kontrolleja. Jos mulla olis ollut nyt vasta ( vuosi hipekistä)kuvaus niin olisin jo ehtinyt menehtyä ennen sitä ? Voi kun näistä tietäis enemmän.
Mulla on niin aggressiivinen tämä tauti näköjään. Adenokarsinooma se on nimeltään.

Karmeeta vaan tietää, ettei enää parane ja alaspäin on meno suunta. Yritän sinnitellä loppuun asti. Olen nyt innostunut tekemään smootieita. Ei mee avannekaan niistä tukkoon ja on kiva tehdä erilaisia juomia. Kävelyn otin myös lääkkeeksi vaikka hengästyn todella nopeesti ja pyörryttää. Pitäisi kait mennä uudelleen sinne palliatiiviselle keskustelemaan. Viimeksi en ollut hyväksynyt sinne menoa ja kipuilin sitä. On tää kans elämää. En enää tiedä mitä ajatella. Huomenna pitää tulla kotiin apteekin kautta. Pitää ostaa paketti Teysuno sytostaattia. Ei ainakaan tarvi miettiä mihin rahat on mennyt. Ei tässä pieni ihminen voi muuta kuin tehdä niinkuin käsketään. En jaksa miettiä nyt näitä enempää. Menen nukkumaan jotta jaksan aamulla herätä hoitoon.

Toivon kaikille oikein hyvää vointia , halauksin Ronja