Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Vastaa viestiketjuun: Hiukset

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Hiukset Vastaa viestiketjuun: Hiukset

#66895
Kuikka
Participant

Sytojen loppumisesta on nyt lähes 4 kk, mutta käytän edelleen töissä peruukkia. Oma tukka on lähtenyt kasvamaan mutta etenkin sivuilta on jäänyt kovin ohueksi ja päälaella on sellainen Tintti-sarjakuvahahmon tapainen kasvu. Ei siis ole samaa tahtia tai samalla volyymilla kasvanut kuin esim. Sohvilla. Kiharoista ei ole tietoakaan. Toivottavasti tämä lähtisi nyt vähän paremmin kasvamaan. Kesää kohden olisi niin kiva luopua kokonaan peruukista. Vapaa-ajalla välttelen peruukkia ja olen joko Tintti-tukallani tai tuubi päässä ihmisten ilmoilla – mutta töihin on ollut liian korkea kynnys mennä lähinnä vankikarkurin näköisenä kun tukka on niin kovin lyhyt ja harvahkokin vielä.

Että kovin vaihtelee tukankasvun vauhti – alkuvuodesta sädehoidon aikaan näin yhden hoidettavan, jolle oli jo 1.5 kuukaudessa sytojen jälkeen kasvanut tosi kiva lyhyt tukka ja hän pystyi jo kulkemaan ilman peruukkia. Itselleni ei näin nyt käynyt.

Mutta kesää kohti tässä mennään ja luovun kyllä kohta peruukista, sen verran tukala se on ja jotenkin siihen on jo niin kyllästynyt.

Aurinkoista kevätviikkoa kaikille!