Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66880
Kia Kolangio
Participant

Tottikselle kiitos ruususta! ja Pauliina, sulla on ihana mies kun huomioi sua tuolla tavoin eli siivoamalla! ottaisin tuommoisen tapauksen tänne koska tahansa :) just kohta pitäisikin alkaa siivota sillä tiskejä riittää, lakananvaihtoa (oli taas yöhikoilua) ja muuta yleistä puuhastelua. se on niin suuri arjen ilo kun on siistiä ja sen myötä kodikasta.
Tottis, sun vuositarkastus tuottaa varmasti fiilistä jos toistakin. itselläni on tapana asennoitua näihin ”uusia uutisia”-päiviin siten että vietän sitä ennen LOMAA. että siihen asti yritän elellä rauhassa ja levollisesti, ja sitten katsotaan uusi tilanne kun sen aika on. tiedän, helppo sanoa, mutta jotenkin olen kiintynyt tuohon loma-ajatukseen.

nytkin päätin viettää eräänlaista lomaa 22.5 asti kun HUS:lta saapuneen tekstarin mukaan tuona päivänä asennetaan se stentti, tai dreeni. sitä ennen saan siis vain olla. eli lähes kaksi viikkoa.
saatan saada kylkeeni reiän johon pannaan dreeni mikä poistaa sappinesteitä/tai siis mihin sappineste valuu omia aikojaan. ajatus on vastenmielinen omatoimisine pussinvaihtoineen mutta minkäs teet. siihenkin on vaan sopeuduttava. ja onhan paljon syöpäsairaita jotka joutuvat elämään avanteen kanssa, mutta siihenkin on mahdollista tottua.
tosiaan, ällöstä pussista viis kunhan vaan saataisiin uusi syto toimimaan enkä saisi myrkyistä pahoja sivuoireita. tai ainahan sivuoireita tulee mutta että pärjäänkö niiden kanssa ja kestääkö elimistö.

Starbu, jos sattumalta luet tämän, niin saitko sä huonovointisuutta Kabesitabiinistä? en muista miten sun kävi, tai ehkä rullaan tätä keskustelua taakse päin niin lukaisen miten sinä sitä siedit ja mainitsetko jotain yrjöilystä, mielestäni et, vaan tämä K sopii sulle erinomaisesti.
K-pillereiden lisäksi tulen siis saamaan tiputuksella Xeliri-nimistä sytoa.

huomenna alkaa jääkiekon MM-kisat! ainoa urheilu mitä mielelläni seuraan. eläköön Suomi! :) :) :)
mulla ei ole telkkaria mutta tietokoneen välityksellä ottelut näkyy kuulemma Cmorella. veli oli ostanut sekä itselleen että mulle kuukauden katsomisoikeuden kanavalle. joskus perustamme oikein kisastudion: olutta ja pikkunaposteltavaa. sitten jännitän Suomen puolesta ihan hulluna, menen aivan lapsen tasolle innostuksesta ja nauran ääneen. saan hepuleita. tai olemme menneet pubiin seuraamaan ottelua; mikä tunnelma siellä välillä on. tänä vuonna tuskin jaksan pubiin saakka mutta kotikatsomo on ihan ok sekin.

olen nyt päättänyt etten enää veivaa päässäni käytännönasioita jos satun kupsahtamaan. se on ihan älyvapaata huolehtia etukäteen että miten se ja se asia sitten järjestyy ja kuinka paljon vaikkapa mun kodin purkamisesta on vaivaa veljelleni. voi tätä ihmisen päätä!

nyt sinne tiskaushommiin.
kivun pysyvät aisoissa nyt seuraavalla annoksella (paan itselleni muistiin): yöannos 10mg Oxycontia, päiväannos 10mg Oxycontia PLUS 10mg Oxynormia. unohdan aina että otan myös aamuisin tuota pitkävaikutteista OxyContia, mutta niin se on nyt mennyt tämän viikon aikana.
lisäksi päivällä kaliumia 1g.
antibiootti-kuuri on nyt loppu.

kevätmieltä kaikille!