Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66855
pauliina78
Participant

Kiitos Kia, saa onnitella, kiitos lämpimistä sanoistasi. Tämä päivä on mennyt vähän ristiriitaisissa tunnelmissa, ajatukset ovat välillä harhailleet vuoden takaiseen. Muistan niin tarkalleen sen päivän ja jopa kellonajan ja mitä söin…olin kahdestaan kotona vajaa neljävuotiaan poikani kanssa… huh huh, sitä ei haluaisi muistaa,mutta sieltä se välillä tupsahtaa päähän. Toisaalta taas olen kiitollinen että olen tässä. Ja onhan tuo homma kasvattanut ihmisenä ihan hirveesti, mutta ei siitä mitään hyvää sanottavaa kyllä ole. En ymmärrä ollenkaan kun jostain lehdestä on lukenut juttuja kuinka joku sai syövästä jotain hyvää. En tajua todellakaan. Siinä ei ole mitään hyvää.

Olen niin pahoillani Kia sun puolesta, ikävää että pesäkkeitä on tullut lisää. Olen ajatellut sinua tänään paljon.

Vielä sen verran pakko kirjoittaa että tästä palstasta on ollut kyllä iso tuki minulle. Tämä on jotenkin tullut pieneksi pakopaikaksi mihin voi kirjoittaa omia ajatuksia kun ei niillä viitsi aina muita vaivata. En ole ottanut kellekään tänään puheeksi tätä mun vuosipäivääkään. Miehelleni tossa yksi päivä kyllä sanoin,voi olla että muisti kun teki lasten kanssa mulle yllärin sillä aikaa kun kävin kaupassa. Täällä oli koko huusholli siivottu sillä aikaa. Ah,ihana ylläri! Se on yleensä minä joka siivoan joten oli oikein mieluisa juttu!

  • tätä vastausta muokkasi 2 years, 7 months sitten pauliina78.