Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66853
Kia Kolangio
Participant

Hei Pauliina,
voiko onnitella tällaisella asialla kuin 1-vuotispäivällä? siten ainakin että selviydyit rankkaakin rankemmasta vuodesta! kaikki eivät selvydy, sinä teit sen! moni romahtaa kokonaan, sulle kävi siis paremmin.
hei ihanaa, pääsette etelän lämpöön!!!!! olen todella iloinen puolestasi. Tottiskin oli vasta joku aika sitten Roomassa. mua ilahduttaa kun paljon kärsineet ihmiset saavat tällaista iloa.
voi kuule, mua ärsyttää kanssa monen monta asiaa, liittyen siis ihmisten purnaamiseen ties mistä höpö löpö-jutuista. yritän silloin vaan rauhoitella itseäni että olen itse ollut joskus samanlainen. kitissyt ja narissut koko elämäni ajan vaikka vallan mistä turhanpäiväisyyksistä. tutulta siis kuulostaa. onneksi täällä saa purkaa näitä ärsytys-juttujaankin tarpeen tullen.

tänään oli siis ylimääräinen lääkäritapaaminen.
mun syöpä on valitettavasti levinnyt, sen lääkäri sanoi ensimmäiseksi. se pallean kohdalla oleva kipu johtuu siitä. uusi pesäke (levinnäisyys) on sappitiehyeissä kuten se ensimmäinenkin/vanha pesäke, mutta toisin kuin vanha tämä uusi on laukaissut kivut.

nyt kokeillaan uutta sytolinjaa Xeliri+Kapesitapiini. muistin heti että Starbullakin on tuota Kapesitapiiniä.
se tulee menemään kolmen viikon sykleissä. eli yksi kertaa Xeliri (tiputus), sitten kaksi viikkoa pillerimuodossa Kapesitapiiniä, viikko hoitotaukoa ja taas sama kolmen viikon jakso.
ennen hoidon aloittamista mulle pitää asentaa uusi stentti sappitiehyeihin, lääkäri arvoi että tämän stentin asennus tulisi olemaan parin viikon sisällä. sitten jos/kun se on saatu onnistuneesti tehtyä alkaa hoidot.

katsotaan, miten tulen sietämään tätä uutta hoitoa. kysyin elinajanodotetta jos uusi hoito on sopimaton (yleiskuntoni romahtaa) tai sillä ei tule olemaan vastetta.
kysyin elinajanodotetta ensimmäisen kerran.
lääkäri sanoi: Jos puhutaan viikoista, kuukausista tai vuosista, sanoisin että kuukausia”.

mulla on ihmeen rauhallinen olo. enkä edelleenkään panikoi. mutta mahdollisimman oireetonta jaksoa/hoitoa tietenkin toivon koko sydämestäni.
tiedossa on vain se ettei ole tietoa miten tässä käy tai kuinka kauan kestän uusilla sytoilla.
sitä en edes kysynyt olisiko kohdalleni vielä kolmaskin kokeilemisen arvoinen hoito, eikä sitä voisi edes lääkärikään tietää.
asia kerrallaan tässä on mentävä.
ja ”asia kerrallaan” on muutoinkin hyvä elämänohje.

tuli jotenkin hyvä olo kun muistin tosiaan että Starbullakin tämä Kapesitapiini (vai KapesitaBiini, samapa tuo) ja hänelle se on sopinut niin hyvin.

palaan taas, lämpöiset terkut kaikille.