Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66842
Kia Kolangio
Participant

hei kaikille,
tänään on parempi päivä. kivut on kurissa suht siedettävästi, oikeastaan jo eilisen pärjäsin 10mg Oxynormilla. se on viime viikkoon verrattuna vähän.
kun vähänkin helpottaa niin sitä aivan leijuu helpotuksesta. kohta aion köpötellä kauppaankin.

ovatko muut kokeneet että metarin/syöpäkipu on ns. vaihtelevaa? ehdin jo kuvittelemaan että kaikki tulisi olemaan pelkkää tuskaa loppuun saakka.

ensi viikon tiistaina piti olla syto mutta sain tekstarin että syto on peruttu mutta sen sijaan olisikin lääkäri. mitähän ne ovat nyt keksineet?
sen lääkäri ainakin kysyy (kuten viime aikoina) että jaksaisinko itse jatkaa sytoja. alan taipua semmoiseen ajatukseen että josko luovuttaisiin niistä jo kokonaan. ainakin jonkinmoisen loman tarvitsisin niistä, olivat seuraukset sitten mitkä tahansa. vaikea, vaikea kysymys.

oikeastaan olen aivan leijuvassa hyvän olon tunteessa kun kipu on liki veks. eikä tämä ”leijuva” olo ole mikään opioidi-juttu sillä olen tänäänkin ottanut vain tuon 10 mg. Oxy-päänsärkyä ei ole enää ollenkaan. kunpa en enää ikinä tarvitsisi isoa lääkemäärää! krapulahan niistä tulee, täysin verrattavissa siihen kuin olisi ryypännyt viikon putkeen.

Tottis, minä ajattelen samoin kuin te ystäväsi kanssa. ei tämä ainakaan pahemmaksi voi mennä siellä rajan toisella puolella. ja vaikkei olisikaan yhtikäs mitään niin sekin parempi kuin elo täällä ankaran sairauden kourissa.

Valonen, ei tässä oikein kukaan muukaan osaa sanoa mitään. toiveesi toteutui tällä kertaa kohdallani. samalla toivotan itsellesikin iloa elämään. mainittakoon vielä, että jo tuo sun viesti on ilo. kun jaksaa kirjoittaa muutaman rivin tänne.

nyt nautin tästä kivottomasta päivästäni. halauksia kaikille!