Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66787
Kia Kolangio
Participant

jatkoa vatsakipu-uutisiin. se nimittäin on jatkunut ja on hämmästyttävän rajua, koskaan ei ole tämän sairastelun aikana ilmaantunut samanlaista, ei kertaakaan. tai, kuten todettu, se saattaa hyvinkin olla myös syövästä riippumatonta kipua.
olen edelleen pärjännyt Oxynormilla, otan maximiannoksen eli 30mg/vrk. tai koska olen herännyt tänään jo yökolmelta en tule pärjäämään edes tuolla kolmella kympillä iltaan saakka mutta oletettavasti nukahdan jo iltapäivällä ja posotan unta jälleen aamuyöhön saakka jos ei peräti aamuun asti. tässä hädässä otan yli määrätyn määrän jos tarvetta, tuskin mä siihen kupsahdan.
hikoilu on nukkuessani toooodella runsasta.
jossain vaiheessa heräsin ja palelin kun yöpaita oli kuin uitettu ja suihkussa käymättä vaihdoin puhtaan ja kuivan tilalle. nyt olen jaksanut Oxyn voimalla käydä vihdoin suihkussa ja pyöritin jopa yhden koneellisen pyykkiä talon tuvassa. lakanoita en jaksanut vaihtaa mutta onneksi veli tulee käymään tänään joten saan siltä apua. tästä tulikin muuten mieleen että pitäisikö mun vihdoin ostaa pyykinpesukone. olen vältellyt hankintaa koska alakerrassa on mahtava pyykkitupa ja vieläpä täysin ilmainen. mutta jos/kun sairaus pahenee niin käteväähän se olisi jos on oma kone.
jano on hurja ja vettä kuluu paljon. Oxyhan janottaa ja sit on vielä toi hikoilu. varon nestehukkaa, siitähän mulla on kokemusta viime helmikuusta kun osastolla sanoivat että oon mennyt pahaan kuivumistilaan kun en saanut viikkoihin ruokaa alas mikä olisi sitonut juomani nesteen kehoon.

kerron sitten maanantain jälkeen kuulumisia. paitsi jos joudun osastolle niin sieltä käsin en viestittele kun kännykälläni on ärsyttävää tekstailla.

voimia kaikille omiin kiemuroihin! ja mukavaa alkavaa vappuviikkoa :)