Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66778
Kia Kolangio
Participant

heippa,
kyselen samaa kuin Valonen Starbulta että mitkä noi kolme vaihtoehtoa ovat? mulle kun eräs osastolääkäri sanoi että hän ei tiedä kuin yhden toisen vaihtoehdon sispla-gemsitabiini-yhdistelmälle. tämänkin sanomisensa hän sanoi ilmiselvästi epävarmana. kiinnostaa siis kovasti!
paatko Starbu taas breiviä. aivan mahtavaa olisi jos voisit kirjoittaa ennen maanantaina kun olen silloin menossa tapaamaan lääkäriä syöpikselle.

vähän parempi mieli tänään/nyt. johtuu siitä että sain aamupäivällä rajuudeltaan todella merkillisen kipukohtauksen ja nyt kun sain sen lääkkeellä aisoihin eli olen hiton huojentunut. särkyä oli/on palleassa vasemmalla puolella. niin kovaa särkyä en olekaan koskaan kokenut.
jokaikinen sisäänhengitys oli kuin moralla ois tökätty. mieleen tuli heti että nyt umpisuoli posahtaa. tsekkasin guuglesta missä umpisuoli sijaitsee eli se ainakin on poissuljettu koska siinä kipu säteilee oikealle puolelle.
seuraavaksi tuli mieleen haima, se on vasemmalla. että onko sinne ny syöpä hyökännyt. päivystykseen en millään haluaisi lähteä koska maanantaina on joka tapauksessa lääkäri. toivon että pystyn sinnittelemään lääkkeillä viikonlopun yli.
kai se kuvata täytyy jos ei mene itsestään ohi. vatsakivun mahdollisia syitähän on lukemattomia.

ihanaa kun Pauliinakin sanoo että ota troppia jotta toimintakyky säilyy. nämä on aina vähän kaksipiippuisia juttuja. aina kun mielessä on ne riippuvuus-asiat ja kun joka puolella toitotetaan että riippuvuus sitä ja riippuvuus tätä. tarkoitan lehtiä ja päihdekirjallisuutta. syöpiksellä en tosin ole kohdannut sellaista. tarkoitan että yksikään lääkäri ei ole kyseenalaistanut vaikkapa sitä mun Oxynormia, mitä nytkin nappasin tähän äkilliseen vatsakipuun.
tuo on niin totta mitä Starbus sanoo että itse tietää mikä on oman elämänlaadulle parasta. puhun siis edelleen noista lääkkeistä. silti ne mietityttää.

oikein hyvää viikonloppua kaikille! toivottaa Kia