Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66740
Kia Kolangio
Participant

huomenta pitkäperjantaina,
olen valvonut koko yön sillä nukuin eilisen päivän kuumeessa, 38.9 astetta. se taisi olla taas semmoinen hetkellinen kuumepiikki onneksi sillä nyt lämpö normaali. en voi jokaisen piikin yhteydessä rynnätä päivystykseen vaikka ystävät painostavat siihen ja onhan se määräyskin ettei kuume saa mennä yli 38 kotioloissa.
taas ikäviä uutisia.
olin keskiviikkona sytoissa ja sain siitä Sisplatiinista allergiareaktion. kasvot punehtuivat, hengitys oli vaikeahko ja vasen käsi sekin muuttui punaiseksi ja turposi. sain heti suoneen allergialääkettä ja lääkäri hälytettiin paikalle. hän kertoi että potilas voi allergisoitua Sisplalle eikä sitä voi enää koskaan antaa koska seuraava reaktio voisi olla jo rajumpi, eli liian iso riski.
pääsinpä siis vihdoin eroon Sisplasta mutta mitä tilalle? lääkäri 29.4 jolloin mietitään toista hoitolinjaa.
vaihteeksi hällä väliä-asenne, ihan sama.
pääasia ettei ole kipuja eikä muita rajuja oireita. niitähän minä pelkään, kukapa ei.
elämänhalukin jälleen kateissa. en saa oikein mistään iloa irti, monta päivää on jo mennyt näin. eli vali vali vali.
aina kehuskelen täälläkin että iloa saan vaikka yhdestä kukasta mutta nyt ei ole näin. harmaata kaikki, vastoinkäymisiä riittää muidenkin elämän asioiden taikka osa-alueiden kuin sairauden kanssa. elämä on peestä.

toivon teille muille parempaa.
en jaksakaan kirjoitella enempää, terveisin Kia