Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66727
ronja
Participant

Onnea matkaan Maya ja kiitos sanoistasi,

Lääkäri on samalla puolella kuin sinä. Vastapuolella on ikävä vastustaja mutta onneksi sen voittamiseen on hyviä keinoja ja kaikki keinot oat varmasti käytössä. Meinaan vaan, että vaikka lääkärin viesti on joskus tyrmäävä niin he ovat kuitenkin tekemässä parhaansa. Aina voi ja pitääkin kuitenkin olla kriittinen ja kysyä tarkkaan.
Harmillisena olen kokenut lääkärien usean vaihtumisen. Mulla on ollut 7 eri lääkäriä syöpäpolilla. Yhden kieltä ja tapaa sanoa asiat kun oppii niin taas vaihtuu. Eka lääkäri oli ihana. Sanoi silloin, että onneksi tautini ei aluksi ollut isosti levinnyt. Totesi vielä et vaikka olisikin niin kyllä se hallintaan saadaan nykykeinoin. Tähän luotan ja uskon lujasti.
Mulla on se pelätty CT kuaus ensi viikolla. Se on nopea tutkimus. Lääkäri 29.4 jonne menen naisystävän kanssa. Hän kävi eilen luonani ja lohdutti, että tuli mitä tuli niin me mennään Ateenaan kun ensin kuullaan mikä on tilanne. (Pitää muistaa kysyä kirjallista reseptiä Klexane pistoksista, jotta pääsee tullista läpi.)
Ateena on kaupunkina jäänyt mieleen ja sinne nyt tilataan matka. Jippii.

Oikein hyvää pääsiäisenalusviikkoa kaikille ja laita Maya viestiä kun tulet lääkäristä
Halauksin Ronja