Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66685
Kia Kolangio
Participant

hei ekaksi Tottikselle! kiitos kun taas kannustit kun kirjoitit että kaikki tunteet ovat sallittuja joten myös se mun kiukku tv-sarjan sokki-kohtaukseen oli ikään kuin ok. on se vaan kumma että selviinkin asioihin kaipaa toisen ”hyväksyntää” eli ymmärrystä.

jippii uusi kirjoittaja, Starbu! tervetuloa!
ai sullekin sanottiin noin, itse sain ennusteen 8-11 kk. mitä helvettiä noi lekurit päästää tuommoisia suustaan. varsinkin, kun minä ainakaan en itse kysynyt mitään tilastototuuksia taikka elinajanodotetta. olet vissiin jo viides jonka kohtaan netin välityksellä ja joka sairastaa Kolangiokarsinoomaa itseni tavoin – ja elossa ollaan. ja sulla on jo kolme vuotta! jess jess jess.

ja toi että tuntee syyllisyyttä kun ei pahemmin hermoile syöpänsä kanssa – samma här. välillä toki tipahdan kuoppaan mutta niin tipahtaisin toisinaan synkkiin vesiin taikka kuoppiin vaikkei koko syöpää olisi. elämä kun vaan on välillä vaikeaa, ja pitkästyttävää ja harmaata ja melankolista ja masentavaa. korostan: vaikkei syöpää olisikaan.

en muuten tiedä mitä tuo coltis ulcerosa tarkoittaa… pitää guuglailla. entä toi PSC? kuulostaa tutulta kirjainyhdistelmältä mutten sitäkään saa nyt päähäni mitä se tarkoittaa.
ja tuostakin sama kokemus: et itse syynää esim labratietojani ollenkaan vaan se on mielestäni hoitohenkilökunnan hommaa, luotan heihin ja teen ”vain” niin kuin käsketään.

Starbu, on tämä palsta paljon muutakin kuin kriisiryhmä! ei tartte kiertää kaukaa :) :) :) täällä voi jorista ihan mistä tahansa elämäänsä liittyvästä asiasta tai rustailla muutoin vain, millä tuulella nyt sattuu olemaan..
todella ois kiva jos alkaisit kirjoittelemaan silloin tällöin kun siltä tuntuu.

olin maanantaina labroissa.
no, eilen syöpiksen sakki soitteli että mee takas labraan uusintakokeisiin koska tromboryytit ovat liian alhaisissa lukemissa TAI koe oli epäonnistunut. toimin näin. tänään sitten tuli uusi puhelu ettei tämänpäiväisiä sytoja voi antaa juuri noiden trombojen takia. itse asiassa, muuten, olin vähän tyytyväinenkin kun ei tarvinnutkaan lähteä, mutta sinänsä harmillinen juttu.
sovittiin, että katsotaan tilannetta uudelleen viikon kuluttua. joskus kun noi trombot kohenevat itsestään.
toivon että ensi viikolla hommat sujuisi.

mulla on just toi gemsitabiini+sisplatiini-tykitys ja elimistöni ei tahdo kestää sisplatiinia. minkähän takia mulle ei ole kokeiltu muita?
mietin vaan kun sinä saat oxplat-kepes. ja se vieläpä toimii sulla. erittäin hienoa kuulla tällaista!

vitsit kun tulin hyvälle tuulelle tekstistäsi, Starbu :)

oho, posti toi paketin ystävältäni joka on lopettanut tupakanpolton. paketissa oli kartonki mielisavukemerkkiäni. poltan niin vähän että ne kestää kesään saakka. eniten tykkään kyllä itsekäärityistä sätkistä mutta kyllä toi Marlboro Menthol on parasta askitupakoista. askitupakat maistuu jotenkin tehtaalle, toisin kuin itsekäärityt.

nyt kotihommiin. kiitos kun olette olemassa!