Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66670
Kia Kolangio
Participant

hei taas kaikille!
tuosta ärsyyntymisestä. toivon etten loukkaa ketään näillä puheillani.

toiseksi, heti tähän alkuun sopii sanoa että en välttämättä tiedä mitä syövän ”esiaste” tarkoittaa? tarkoitan että jos syöpään sairastuu joka kolmas niin eikö näitä ”esiasteita” joudu kokemaan liki joka toinen?

enivei, olen jäänyt koukkuun Vallan linnake-nimiseen tv-sarjaan mitä katson Yle Areenalta.
siinä päähenkilö (nainen, politiikko) joutuu syövän esiasteen takia sädetykseen.
esiaste saadaan sädetettyä veks ja kaikki on ok.
viimeisessä tapaamisessa lääkäri toteaa naiselle hoitojen jälkeen että muistaisi pitää itsestään huolta koska on kokenut SHOKIN. olin ihan että täh? että mikä pirun sokki se nyt on jos a) syöpään tosiaan sairastuu joka kolmas ihminen b) nainen oli jo saanut terveen paperit eikä alunalkaenkaan pelätty sitä pahinta mahdollista vaan puhuttiin nimen omaan ESIASTEESTA.
eikö esiaste ole vieläkin ”helpompi” hoidattaa pois kuin vaikkapa ”hyvälaatuinen kasvain”, esim? entä mikä on hyvälaatuisen kasvaimen esiaste? tai esiasteen esiaste hyvälaatuiselle mille tahansa sairaudelle? no, menee näköjään vähän saivarteluksi mulla tää juttu.

entä olenko nyt ajattelematon? kylmä tai jotain.
akka teki jotain menestyksellistä vaalityötään koko sädetysajan hiukset päässä ja meikit naamalla eikä joutunut yrjön yrjöä heittämään, jos sen nyt näin karkeasti sanoisin.
en tosiaan tiedä miksi reagoin tähän niin voimakkaasti. olenko jossain syvällä sisimmässäni katkera (mitä en tunnista itse) kun minun kohdalla parantumisesta ei ole toiveitakaan, eikä se siis ole mahdollista missään tapauksessa.
sitä en haluaisi. katkeroitua. olla semmoinen ihminen joka kuvittelee tyyliin ”vain minun kärsimys on todellista, ei muiden”.
no mutta… ärsytti vaan tuo ”olet kokenut shokin”-lause. toisaalta sen sanoi lääkäri, ei tämä päähenkilö.

Tottis, ihanaa kun sulla on se parin kolmen sentin tukka! onhan se ihan eri asia paistatella sillä auringossa ja nauttia keväästä kuin se että joutuisi pitämään aina hattua/peruukkia. olen iloinen puolestasi.

hyvä sytovapaa-viikko takana, ei kerrassaan mitään oireita. ensi keskiviikkona taas tykitetään, kunpa selviäisin siitä samalla tavalla kuin viimekertaisesta. vain yksi ykäilyaamu, siis yksi! nukkunut olen edelleen paljon.
ruokahalu on ollut ok ja kuumepiikkejä vain parina päivänä. yhden kerran meni yli 38:n asteen mutta jo seuraava vuorokausi oli täysin kuumeeton.
mieliala on vaihdellut jonkin verran muttei suurempia kuoppia. elämä siis ihan mallillaan tai oikeastaan oikein hyvin.

tänään aion mennä ennakkoäänestämään jos senkin takia että mistä sitä tietää missä kunnossa on vaalipäivänä.

nyt aamiaiselle! hyviä vointeja toivottelen kaikille ja iloa kevääseen :)