Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Sädehoidosta Vastaa viestiketjuun: Sädehoidosta

#66638
Sohvi
Participant

Viilis, Kuikka tuossa kirjoitti ihan samalla lailla miten mun iho. Solisluun kohdalle laitan(kun muistan) bepanthenia ja kainaloon aqualania. Ihan säännöllisesti en muista rasvata, joku apobase rasva mulla on käsille töissä, niin välillä muistan siitä laittaa tuohon eteen. Muuten on mennyt kivasti. No Tamofenia pelkään, mullahan tosiaan on jo kunnon tukka (eilen näin kaupassa naisen joka ei tiennyt syövästäni ja olen nähnyt hänet viimeeksi viime keväänä) Hän kehui kuinka hyvännäköisen sporttitukan oon itselleni laittanut(kun tietää urheiluintoni ja nähnyt mua pitkätukkasena). No siinä vähän vierähti kauppareissu ;) tarinoidessa uuden lookin syy.
Mutta tosiaan kun muutenkin jo tukkaa, niin tiiättekkö, mulla on poskissa karvaa, musta taitaa tulla parrakas nainen :( Onneksi on vaaleaa ja yksi nainen yhdessä sytossa sanoi, että älä vaan nypi tai sheivaa jos kasvaa, se on siitä Tamofenista. Onneksi se on vaalea, (sellanen nukka, hento) mutta kaikki karvankasvut nyt vaan huomaa :D.
Ensi viikolla on lekuri meikussa ja to meen kuuntelemaan sen luennon syöpähoitoon seurantaan siirtyville(niitä joka toinen torstai Meikussa). Yksi kohtalotoveri sanoi, että hänelle tuli aikoinaan Tamofenista jalkakramppeja. Vuoden päästä mulla vaihtuu siihen Latz mikä lie kun silloin olen kai sitten jo niin postvaiheessa.
Ihanaa kevättä sielunsiskot!