Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66614
Kangasalan Ukko
Participant

No moro vaan kaikille.

Leikkaukset takana ja kotona on möllötelty. Nopeasti sujui kaikki, silloin perjantaina olin leikkauksessa ja viikko sitten tiistaina pääsin kotiin. Suolisto on jo alkanut toimimaan ja toipuminen on hyvällä mallilla.
Mukavaa Kia että sait ummetuksen häviämään loppujen lopuksi, erittäin ikävä vaiva, joutuu siittä myös välillä kärsimään. Hieno homma että sait Kelalta rahaa menoihin, se helpottaa kummasti, itsellä on se ongelma kun omistan mökin ( jonka kela laskee tuloksi, siis verotusarvon mukaan vuosi tulona) ja lisäksi on rahaa säästössä hautajaismenoihin, niin ei sieltä voi apua saada. Moneen kertaan selvitetty homma, vaikka ei olisi edes säästöjä niin näin se vaan menee. Mutta on tässä pärjätty.
Kivut on leikkauksen jälkeen pysyneet kohtalaisina, joten on ollut hankalaa muistaa maata paikallaan että ei haavaa repisi.
Niin avannetta ei tullut, pelkkä kasvaimen poisto ja suolen liitos. Maha on nykyään hauskan näköinen kun on arpi keskeltä kylkeen (maksaleikkaus) ja nyt pysty haava palleasta mahan alle.
Täytyy varmaan kesällä viihdyttää itseään ja mennä kauppaan ilman paitaa, voi olla että keräisi katseita ja herättäisi pahennusta. Heh.
No vitsit vitseinä, kevät näyttää tulevan kohinalla ja tässä jo polttelee päästä mökille tarkastelemaan talvi vauriot.
Vielä pitäisi kuitenkin jaksaa olla tekemättä 4,5 viikoa mitään, kuusiviikkoa leikkauksesta pitää odottaa, sitä ennen ei saa nostaa mitään yli kahta kiloa painavaa.
Sellaisia siis tänne, kirjoitellaan ja katsellaan kevään tuloa.
Mukavaa viikkoa kaikille.