Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#66605
Reeta-80
Participant

Joo, vastailen ja kirjoittelen aina tilaisuuden tullen ja mukavahan se on saada ns vertaistukea näinkin😃
Siis viimeisen puoli vuotta ainakin olin todella kipiä, ja aina vaan sanoivat tk:ssa että suolistossa häikkää, kunnes menkat ei enää ottaneet loppuakseen ja ne hyytymät oli järkyttäviä, melkein joka askeleella joku möntti tuli ulos, ja pöntöllä tuli ihan norona verta. Noh, ihmettin vain että ompas outoa… Sitten oli pari päivää vuotamatta niin kotona ollessa tunsin jotain valuvan vetenä reisille asti niin valkovuoto olikin muuttunut sellaiseksi ja sitten soitin ja ärähdin että ei voi olla enää normaalia….
Viikko papasta tuli soitto että on löydöksiä että toinen lekuri soittaa kohta, ja seuraavaksi päiväksi pääsin isompiin tutkimuksiin ja lähete kiireellisenä siihi kolposkopiaan ja looppiin. Pääsin heti viikon sisällä. Siinä se näyttikin ihan monitorista tarkalleen ja selitti, että koko kohtu on tämän pahan solukon peitossa. Piti vielä se patologin vastaus odottaa ja sieltä tuli sitten päätös radikaaliseen kohdun poistoon. Sterilisaatio on 2014 tehty joten jättivät munasarjat vielä hengailemaan.. helmikuussa tehtiin tää Papa tk:ssa ja siittä lähti ratas pyörimään ja huhtikuussa leikkaus.
Viime kesänä sain estrogeenilääkityksen aloittaa… Tänä päivänä oireilen edelleen, voi johtua korvien välissäkin varsinkin kun kontrolli ensi viikolla taas… Mutta jätti kyllä melkoisen jäljen henkisesti 😥