Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66604
Maya
Participant

Hei kaikille!

Minulle tuli toinen verikoekontrolli päivä postissa. Samassa kirjeessä tuli lääkärin vastaanottoaika. Huhtikuun puolessa välissä olisi sitten mahdollisuus kysellä ihan kasvotusten lääkärin kanssa. Nopeasti aika mennyt, kun leikkauksesta on ihan muutaman päivän päästä kaksi kuukautta. Mutta tuo tuleva kontrolli pelottaa.

Ronja, otin kiinni vinkistäsi. En tosin ostanut vielä uusia kukkia, mutta pätkin kahta vanhempaa kultaköynnöstäni ja laitoin pätkät juurtumaan. Nyt sitten sitä innolla seuraa, että mitä tapahtuu ja millä aikataululla.

Psykiatrisen avohoitajani kanssa oli hyvä keskustelu tällä viikolla. On alkanut kiinnostaa monenlaiset asiat, myös ns. parisuhteen sisällä ja loukkaannun herkästi, jos minua ei kuunnella toiveideni suhteen. Avohoitajani kysyi, että voisiko kyse olla halusta elää. Kun on leikelty ja hoideltu ja alkanut toipua, kevätkin tulee, että taistelutahto nouseekin ja haluaa elää niin kuin olisi viimeinen päivä mahdollista tehdä asioita. En tiedä saatteko kiinni mitä tarkoitan. Tarkemmin kun itse sitä mietin, niin kyllä, ehkä kyse on juuri siitä.

Toivotan kaikille hyvä viikonloppua!