Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

Etusivu Keskustelufoorumi Krooninen syöpä kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa? Vastaa viestiketjuun: kuka EI pelkää sairautta/kuolemaa, vai olenko tosiaan ainoa?

#66603
Kia Kolangio
Participant

voi bueno sentään tuota Roomaa! ihanaa Tottis kun pääsitte reissuun :)

kiitos teille kaikille tsempeistä.

mulle kävi keskiviikkona niin että jouduin perumaan sytoon menon koska mulla oli niin karsea UMMETUS. jos joku kokenut samaa niin tietää mistä puhun. oksensinkin ja pientä lämpöä 37,1. ihan järkky päivä. otin koko aamun ja aamupäivän noin klo 06-11 suunnilleen tunnin välein mehuun sekoitettua Pecorino-jauhetta ja Levolaciakin yliannostuksella kunnes helpotti.
viimeisin keino olisi ollut lähteä taas vaan päivystykseen, kuten syöpiksen hoitaja ohjeisti että näin pitää toimia jos kotikonstit ei auta ja jumi jatkuu seuraavana päivänä.
enpä ole moista jumia ennen kokenut.
tiedän mistä se johtui; itseaiheutettua sillä olin ahminut useampana päivänä vehnäistä paahtoleipää pitkästä, pitkästä aikaa. eikä käyttämäni opiaatti Oxynorm auta tippaakaan asiaan vaan tietenkin päinvastoin. mutta ei enää koskaan liikaa vehnää!

sytoon pääsen siis vasta ensi viikolla keskiviikkona. harmitti niin vietävästi kun yksi sytokerta meni mäkeen.

toi Pecorino on muuten kamalan kallista ja mulle ei tehoa mikään yksi pussi vaan niitä pitää ottaa 6-8 kpl vuorokaudessa jos vatsa on edes vähäsen ”kova”.
tänään minut yllätti kuitenkin iloisesti Kela sillä sain myöntävän päätöksen hakemalleni toimeentulotuelle eli syto- TT-kuvaus ja sairaalalaskuihini hyvitystä peräti reilut 200 e (koska eläkkeeni on niin pieni). tämän lisäksi sain jopa maksusitoumuksen apteekkiin maaliskuun loppuun saakka. vaikka vatsa siis toimii jo aion ostaa tuota Pecorinoa varastoon jos se sallitaan. ja kai se sallitaan koska se on mulla reseptillä. olen niin iloinen ja kiitollinen Kelalle. kaksi sataa on valtava raha!

piti kirjoittaa jotain muutakin kuin näitä vessauutisia :) :) :) mutta katosi jo päästä.

nyt ulkoilemaan (mutkan kautta kävellen ostoksille) sillä siellä on kaunis aamu!

mukavaa viikonloppua sekä sinne Roomaan että kotioloissa oleville, toivottaapi Kia :)