Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

Etusivu Keskustelufoorumi Naisten syövät Adenokarsinooma in situ Vastaa viestiketjuun: Adenokarsinooma in situ

#66598
pauliina78
Participant

Heippa! Mä kävin yksityisellä kolposkopiassa, siitä sitten sain lähetteen looppiin julkiselle. Papatuloksen jälkeen mulla oli niin kamala paniikki että varasin yksityiseltä ajan. Siitä sitten tuli tulokset parin vk päästä (huhtikuun alku) että olisi adenokarsinooma in situ, eli pintasyöpä ja lähete looppiin. No, looppiin sain yllättäen ajan nopeasti, ja ottivat myös pipellenäytteen kohdusta. 7.5. lääkäri soitti tulokset…siitä lähti isot pyörät pyörimään, kuvauksia ja labroja…leikkaus oli 15.6. Toi odotteluvaihe ja epävarmuus oli kaikista kamalinta. Mulle jopa se kolposkopian tehnyt lääkäri sanoi että tällä papatuloksella ei syöpää löydy…arvaa mikä shokki oli sitten se loopin tulos…kuin märkä rätti vasten kasvoja.
Toivotaan kovasti että sulla olisi pinnallista muutosta! Ei sieltä tarvii syöpää löytyä. Vaikka tottakai sitähän pelkää. Tästä adenokarsinoomasta löytyy ihan hirveen vähän tietoa, yritin silloin googlailla, varmaan liikaakin. Mulla on tavallaan vieläkin tää homma kesken. Leikkauksen jälkeen mulla on tullut joka kk niinku menkat..niukkaa vuotoa aina ajallaan. Nyt sitä on sitten tutkittu tänö vuonna. Aika pitkään kuvittelin olevan jotain tikkivuotoa,mutta eipä oo loppunut. No, tonne arpeen on jäänyt limakalvoa joka jotenkin reagoi hormoneihin. Plus siellä oli arpikudosta. Sitä nyt sitten poistettiin ja tehdään jotain hoitoa. Maanantaina taas lääkäriaika…sais nyt ton alakerran kunnolla kuntoon. Huoh. No, mut ottivat papan ja olipa riemu kun se oli puhdas..mulla jäi kauhee kammo papakokeesta…siihen viime kevääseen oli aina puhdas.
Tästä taisi tulla aika sepustus…mutta harvoin tosiaan osuu kohdalle tätä meidän adenokarsinoomaa. Tsemppiä kovasti ja uskoa tulevaisuuteen. Kaikki järjestyy kyllä.