Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Isotooppihoito Vastaa viestiketjuun: Isotooppihoito

Vastaa viestiketjuun: Isotooppihoito

Etusivu Keskustelufoorumi Miesten syövät Isotooppihoito Vastaa viestiketjuun: Isotooppihoito

#66596
Merja60
Participant

Hei Antero!
Vastaan ruotsalaisen mieheni pyynnöstä, että kyllä, hänelläkin on lutetium-177 PSMA hoidon jälkeen ollut etova olo, joka tulee ja menee. Hän on myös oksennellut ja saanut aina niiden kertojen jälkeen kotisairaalasta tipan, joka helpottaa hiukan oloa. Hän on myös hyvin väsynyt, ja kertoi kipujen osin jopa lisääntyneen, ja ruokahalun vähentyneen.
Olimme luulleet, että hän toipuisi kunnolla kahden hoitokerran välillä, mutta saimme pitkän nenän. Hoitokertojen väli oli neljä viikkoa, ja vasta muutamaa päivää ennen kakkoshoitoa hänen olonsa oli hiukan parempi.
Kakkoshoidon jälkeen tuli samat oireet vieläkin voimakkaampana, mikä tuntui meistä jotenkin pettymykseltä.
Nyt odotamme maanantaita, jolloin hoitava lääkäri Docratesissa ottanee yhteyttä ja kertoo, mitä hän ajattelee pyynnöstämme siirtää kolmatta hoitoa ”normirajojen” ohitse. Docratesissa hoidot annetaan 4-6 viikon välein. Kuuden viikon väli tekisi sen, että mies saisi hoidon juuri ennen pääsiäistä, eikä ajatus huonovointisesta, kipuilevasta, oksentavasta puolisosta oikein innosta silloin kun saisimme perheen aikuiset lapset kotiin juhlimaan yhdessä valon juhlaa… Miehenkin mielestä tuntuisi hyvältä toipua paremmin ennen kuin seuraava koitos olisi edessä.
Miehen PSA oli aloittaessa 3,84 ja nyt, pari viikkoa kakkoshoidon jälkeen arvo on 2,1.
Mutta Antero, on pakko kysyä: saitko ensimmäisen hoidon syksyllä ja toisen vasta nyt helmi-maaliskuussa? Missä saat hoidot? Mitä ne maksavat sinulle? Meillä Docratesin hoitoihin meni periaatteessa kaikki niinkutsutuista ”eläke”säästöistä,, jotka olimme jemmanneet pahan päivän varalle. Mutta nythän se paha päivä on.
Toivottavasti jaksat vastata?