Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66574
Kia Kolangio
Participant

moi Ronja ja muut,
minäkin ihmettelen miksi tämä foorumi on niin tavattoman hiljainen? ihmettelen myös sitä kun joku/jotkut ovat kirjoittaneet täällä että aikaisemmalla saman ylläpidon pitämällä palstalla oli paljon vilkkaampaa, mikähän siinä on.
itse olen kirjoitellut tänne runsaan vuoden, ja myös käyn toisinaan fb:n ”kautta” toimivassa ”Eniten vituttaa syöpä”-ryhmässä kirjoittelemassa. siellä on sentään jonkin verran enemmän porukkaa. muista palstoista en sitten tiedäkään. vinkatkaa tosiaan jos joku tietää!

mulla on ollut samoja ongelmia sytojen kanssa kuin sulla Ronja. välillä kunto romahtaa ja joudutaan pitämään taukoja. kaksipiippuinen juttu sanoisin. toisaalta taukojen aikana on ihanaa kun ei ole oireita, toisaalta taas päässä pyörii että mitähän se pirulainen tekee tuolla sisuskaluissa.

sairastan siis parantumatonta sappitiensyöpää, olen 57 vee. hoidot aloitettiin tammikuussa 18 eli reilu vuoden tätä sairastelua on kestänyt. olen nyt työkyvyttömyyseläkkeellä ja nautin näistä eläkepäivistäni (jos ei siis oireita ole)
mulla ei myöskään kipuja mistä olen ikionnellinen, mutta varjele mitä yrjöpäiviä joudun joskus viettämään sytojen aikana.

mutta tosiaan, tietääkö joku muista vertaistukipalstoista?

paljon tsemppiä sulle Ronja ja kaikille muillekin! toivottaa Kia