Siirry suoraan sisältöön

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

Etusivu Keskustelufoorumi Yleistä syövästä Suolistosyöpä Vastaa viestiketjuun: Suolistosyöpä

#66569
ronja
Participant

Hei Maya,

(Olin mielestäni vastannut jo aiemmin mutta jostain syystä vastaustani ei näy täällä )

Kiitos kysymästä . Mulla menee paremmin nyt kun en saa enää sytostaatteja. Kuntoni romahti viime kuurin jälkeen. Nyt on taukoa kaikesta vielä ensi kuun loppuun . Sitten tutkitaan tilanne.
Hiukka se jännittää mitä tuo pirulainen sielä sisuksissa tekee. Yritän ulkoilla ja syödä hyvin ja olla ajattelematta liikaa tätä sairautta. Kipuja e ole. Tuo avanne tietty aina muistuttaa ja peiliin katsominen, kun ei oo hiuksia. Kivuttomuudesta olen tyytyväinen ja toivon Maya, että sinultakin kivut pian loppuvat. Onneksi hyviä kipulääkkeitä on saatavilla. Kivuista ei kannata kärsiä.
Erityisen tyytyväinen olen kun ruokahaluni on palautunut. Nyt voin keskittyä painon nostamiseen. Olen laihtunut 22 kg kaikenkaikkiaan tän rumban aikana ja se näkyy ikävästi. Pitäisi saada kerittyä ainakin 10 kg takaisin. Ei helppoa tämäkään. Vielä ei ole painon nousua näkynyt. Painon lasku pysähtyi, onneksi. En koskaan kuvitellut tämmöistä tilannetta kokevani.
Joskus laihdutin muutaman kilon , mutta että olisin lihotuskuurilla, ounou.
Minäkin olen tehnyt pidempiä kävelylenkkejä. Tänään en ole kyllä ulkona käynyt kun sää on niin surkea. Nytkin sataa vettä.
Tuosta nukkumattomuudesta. Mulla oli sairauden alussa sama ongelma. Uni ei tullut. Olen käyttänyt nukahtamislääkkeitä jo yli vuoden. Ilman niitä en usko , että nukkuisin. Olen välillä kokeillut olla ilman mutta valvon pikkutunneille asti ja olen siteen ottanut tabletin ja nukkunut puoleen päivään.

Tämmöisä tänne.

Hyvää vointia kaikille!